De wekelijkse WantToKnow.nl nieuwsbrief, 23 juni 2014

WantToKnow

23-06-2014
WantToKnow.nl

Beste lezer, bij deze het laatste nieuws van WantToKnow.nl

Archonten..? Wablief..?

nice photo Waarom Harry Potter zo’n succes is..? Kennelijk omdat het tóch ergens een spiegel is van onze wereld, verteld op een manier waardoor we zaken herkénnen, die we in het dagelijkse leven kennelijk niet (meer) zien.. Herkenning is een essentieel onderdeel van het succes van een film. De films ‘Star Wars’ en ‘The matrix’ zijn andere voorbeelden hiervan.. En waarom is het geheime evangelie van Johannes eigenlijk ‘geheim’…? En de essentie van de Nag Hammadi-geschriften..? De krachten-achter-de-schermen die daarin genoemd worden, zijn de Archons, of Archonten. Zij leven van de negativiteit, het leed van de mensheid.. Science Fiction..? Lees het hele verhaal en trek dan (pas) je conclusies..! »

Of ik mijn gevoelens wil delen, deel II

nice photo Het tweede deel van Tessa’s artikel over haar ervaringen met alleen zijn, dat voor haar, bij nader beschouwing, tóch weer neekomt op ‘Al-Een’-zijn.. Het gevoel van onverklaarbare heimwee krijgt van haar ook een fundament, tijdens de beschouwing van het oorspronkelijke heimwee-gevoel. En heimwee is er alleen, als er natuurlijk sprake is van een ‘heim’, een ‘home’ of ‘thuis’.. Een verlangen dat heftig genoeg is, om pijn (wee) te doen… En als er sprake is van een thuis dat dáár ergens ligt, in de Kosmos.. Tja, dan zit je meteen op een andere fiets.. Dit is het tweede deel van het persoonlijke verhaal van Tessa. »

Piloten voor de waarheid áchter 9/11..!

nice photo Wij van WantToKnow.nl, danken ons bestaan aan de Amerikaanse site wanttoknow.info, die op haar beurt werd opgericht door ex-presidentiële tolk Fred Burks. Hij had in de gesprekken met o.a. George Bush jr. ‘vreemde dingen’ gehoord, vlak ná de aanslagen van 11 september 2001. Dat is ook de reden dat Burks, ná zijn ontslag bij het Witte Huis, wanttoknow.info voor een groot deel richtte op 9/11. In Nederland varen wij eenzelfde koers en daarom weer een 9/11-artikel.. Nu over een club waarheidsvinders, waar we tot op heden weinig aandacht aan gaven. De piloten die wereldwijd getuigen van de (veelal technische) onmogelijkheden van de officiële 9/11-versie. Pilots for Truth 911.. »

Homeopathie, bewijs nu uit laboratoria..!

nice photo Homeopathie blijkt keer op keer, ondanks het ongeloof en de vaak zure reacties van tegenstanders, bewijs op bewijs te leveren van de werking ervan. Meten is weten en als nu de KNMG inmiddels een 8,6 als rapportcijfer geeft, als beoordeling van homeopathie, dan is er dus alle reden voor de zure tegenstanders hun houding en vooral hun inzichten bij te stellen, rondom homeopathie als geneeskunst. Hier het hele verhaal over de presentatie van het rapport en het verslag van het homeopathie-congres van 9 april jl. Meten is weten en daarmee ligt de vinger op de zere plek: wát wordt er gemeten? De negatieve houding tegenover homeopathie lijkt steeds meer aan de basis van het onbegrip t.o.v. homeopathie te liggen.! »

De WantToKnow Bookshop Aanbieding

Jij bent een wonder..!

WantToKnow Bookshop Bestel dit boek zonder verzendkosten..! Het deels autobiografische boek van Lilian Ferru. Ze beschrijft hierin openhartig haar worsteling om: ‘Een Cursus in Wonderen’ in praktijk te brengen en in dat verband haar worsteling met Miran Keshe… Lees over ‘de liefdeloze realiteit van het ego’. Klik en krijg met deze code het boek zónder verzendkosten thuis..!

Bekijk Alle Nieuwe Boeken in de Boekwinkel

Recente artikelen van de afgelopen edities:

Opnieuw graancirkel via Robbert van den Broeke..

nice photo En opnieuw is het via Robbert van den Broeke dat een nieuwe graanformatie werd ‘aangemeld’.. Afgelopen woensdagnacht ontstond deze nieuwe formatie. En dit is het hele verhaal ervan. »

Rente, wereldwijde luchtvervuiling en miljarden zieken

nice photo De scenario’s rondom de vervuiling en de manipulaties die aan de gang zijn op de wereld, zijn volgens Richard, de auteur van dit stuk, nog láng niet aan de oppervlakte. Téveel mensen weten nog niet hoé heftig ontwikkelingen zijn, zoals de steeds toenemende fijnstof-penetratie in de atmosfeer. Veroorzaakt door de hysterische economische ‘drive’, die we allemaal geacht worden aan de dag te leggen. Ten koste van de planeet, ten koste van onze gezondheid, ten koste van onze rust en ten koste van onze ontspannen blik op wat er wérkelijk aan de gang is.. De heilige god die ‘Geld’ heet, heerst. Dit is het verhaal van Richard. »

‘Of ik mijn gevoelens wil delen’…

nice photo Tessa Koop is hard aan het werk, aan haar nieuwe boek, in haar dagelijkse job, in haar gezin, aan zichzelf. Ook reden genoeg echter om zich af en toe ineens totaal verlaten te voelen.. Met de vraag ‘wie dat allemaal aan het doen is’ en vooral ook zich afvragen wie nou dezelfde gevoelens óók heeft op dat moment. Wie ook bezig is, met al dat ‘werken’, om naar die nieuwe wereld toe te groeien, haar te manifesteren.. Een gevoel van totale eenzaamheid trachten een plek te geven, tussen, of misschien wel, IN al dat werk. En dan zijn er een ineens die woorden van Phil Collins die uit je geheugen opkomen en vooral dat beeld in de wolken..! »

Geen straf Belgische ouders voor vaccinatie-weigering!

nice photo Poliovaccinatie is in België verplicht, maar een stel dat hun kind in 2009 weigerde te laten inenten, is nu door de rechtbank vrijgesproken. Hun claim: ‘onveilig vaccin’ werd valide verklaard. »

Ben jij bang voor de zon..??

nice photo Zonnestraling is krachtig en kan -zoals we allemaal weten- een stevige pijn veroorzaken als we een overdosis krijgen. Maar is dat een reden om de zon volledig af te branden en zowat in de ban te doen..? Want élke overdosis is niet aan te bevelen natuurlijk. Wist je dat ons immuunsysteem onder andere wordt getriggerd door zonnestralen. Indirect zorgt zonneschijn in ons lichaam voor de productie van vitamine D, die op haar beurt weer zorgt voor het stimuleren van het immuunsysteem.. Waarom lijken we dan steeds krampachtiger om te gaan met zonneschijn, alsof het een of andere stralingswapen betreft..? Peter Toonen neemt het voor de zon op..! »

Magnesium, zo ver weg en toch: zo dichtbij..

nice photo In oktober 2013 plaatsten we op de site hier een artikel dat gebaseerd was op de reactie onder een artikel, geschreven door Cora Prast. Het ging over de uiterst indringende werking die magnesium had op de fysieke en vooral mentale balans van haar lichaam. Ze wilde het delen met jou als WantToKnow-bezoekster/er. En dat gebeurde in het genoemde artikel, met meer dan 70 meelevende reacties. Cora is inmiddels écht een ander mens geworden en we plaatsen hier opnieuw een stukje van haar nieuwe ervaringen met natuurlijk weer de strekking dat magnesium té essentieel is, om geen aandacht aan te besteden..! »

NAVO’s financieën? Verdwenen miljarden..!

nice photo Het is één grote financieel-boekhoudkundige rotzooi bij de NAVO. Dat is de conclusie die de Nederlandse Rekenkamer trekt na 6 jaar onderzoek naar uitgaven van de NAVO.. »

Ook last van ‘cognitieve dissonantie’…?

nice photo Hoe is het mogelijk dat bepaalde ‘krachten achter de schermen’ in staat zijn, ons op een voortdurende manier in de maling te nemen en ons daardoor op het verkeerde been zetten. Ons doen gelóven dat datgene wat we zien, gebeurt zoals men wil doen geloven dat we het zien.. Maar ondertussen gebeurt er dus iets totaal anders.. Dat ‘andere’ kunnen we dan gewoon NIET geloven.. Kortom, daarmee zitten we onszelf in de weg, met ons.. ONGELOOF..! Daarom ‘lukken’ ook al die ‘valse-vlagóperaties’ continue..! Het officiële verhaal zijn we niet bij machte te ontkrachten, DOORDAT we onszelf wijs maken dat het officiële verhaal ook de waarheid MOET zijn.. Kortom: ‘cognitieve dissonantie’ aan het werk..! »

WantToKnow
Neem een kijkje op WantToKnow.nl!

do.php?a=o&ni=4026&ne=124

Advertenties