Portal 2012: Cobra’s Update ‘Kosmische Godin Activering…’ 14 juni 2014

Portal 2012: Cobra’s Update ‘Kosmische Godin Activering…’ 14 juni 2014

Zonnewende op 21 juni zal een voltooiing markeren van een belangrijke operatie van de Lichtkrachten. Over die operatie kan nog niets worden gezegd.

Eveneens zal op het moment van de zomerzonnewende op 21 juni, het proces van het activeren van de planetaire Godin archetype beginnen. Dit zal geactiveerd worden door veel vrouwen uit de Verzetsbeweging en de Pleiadische vloot die zullen mediteren en hun liefdevolle energie naar de mensheid sturen. Zomerzonnewende vindt plaats om 10 uur 52 minuten GMT. Dit komt overeen met 12:52 lokale tijd in Egypte en Midden-Europa (Amsterdam, Brussel, Parijs, Berlijn, Oslo), 11:52 BST in Londen, 06:52 EDT in New York, 05:52 CDT in Chicago, 04:52 MDT in Denver en 03:52 PDT in Los Angeles. U kunt de timing voor andere locaties over de hele wereld hier bekijken:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=COSMIC+GODDESS+ACTIVATION&iso=20140621T1250&p1=3667

Je kunt op je eigen manier aan die meditatie deelnemen, maar hier is de meditatie die door de Lichtkrachten wordt voorgesteld:

1. Maak het jezelf gemakkelijk, sluit je ogen en ontspan door naar je adem te volgen

2. Omring jezelf met een roze ei vol energie van Liefde

3. Omring jouw dierbaren met soortgelijke roze eieren vol energie van Liefde

4. Omarm de gehele mensheid en alle levende wezens van de planeet Aarde binnen een roze ei vol energie van Liefde

De Lichtkrachten hebben verzocht om deze korte meditatie elke zondag net na onze wekelijkse Bevrijding Meditaties toe te voegen aangezien dit energieveld van Liefde als onze bescherming schild zal dienen.

Onze belangrijkste ankerpunt voor Kosmische Godin activering zal op Ibiza zijn. ‘Zusterschap van de Roos’ -groepen (Sisterhood of the Rose -groups) zullen wereldwijd de belangrijkste zenders zijn van kosmische energieën voor deze activatie. Je kunt je eigen ‘Zusterschap van de Roos’ -groep vormen of je aansluiten bij een reeds bestaande groep via de link hieronder:

http://www.meetup.com/SISTERHOOD-OF-THE-ROSE/

Kort na de zonnewende, zal veel informatie, die eerder werd teruggehouden, eindelijk worden vrijgegeven en een nieuwe cyclus van activiteit van de Lichtkrachten zal beginnen. U bent dan ook van harte welkom om met ons mee te doen op onze eerste ‘Overwinning van het Licht’ -conferentie in Taiwan:

http://portal2012.org/Taiwan.html

Overwinning van het Licht is dichtbij!

Geplaatst door Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2014/06/cosmic-goddess-activation.html

Advertenties