Uitgelicht: De wekelijkse WantToKnow.nl nieuwsbrief van 16 juni 2014

WantToKnow

16-06-2014
WantToKnow.nl

Beste lezer, bij deze het laatste nieuws van WantToKnow.nl

Opnieuw graancirkel via Robbert van den Broeke..

nice photo En opnieuw is het via Robbert van den Broeke dat een nieuwe graanformatie werd ‘aangemeld’.. Afgelopen woensdagnacht ontstond deze nieuwe formatie. En dit is het hele verhaal ervan. »

Rente, wereldwijde luchtvervuiling en de miljarden zieken

nice photo De scenario’s rondom de vervuiling en de manipulaties die aan de gang zijn op de wereld, zijn volgens Richard, de auteur van dit stuk, nog láng niet aan de oppervlakte. Téveel mensen weten nog niet hoé heftig ontwikkelingen zijn, zoals de steeds toenemende fijnstof-penetratie in de atmosfeer. Veroorzaakt door de hysterische economische ‘drive’, die we allemaal geacht worden aan de dag te leggen. Ten koste van de planeet, ten koste van onze gezondheid, ten koste van onze rust en ten koste van onze ontspannen blik op wat er wérkelijk aan de gang is.. De heilige god die ‘Geld’ heet, heerst. Dit is het verhaal van Richard. »

‘Of ik mijn gevoelens wil delen’…

nice photo Tessa Koop is hard aan het werk, aan haar nieuwe boek, in haar dagelijkse job, in haar gezin, aan zichzelf. Ook reden genoeg echter om zich af en toe ineens totaal verlaten te voelen.. Met de vraag ‘wie dat allemaal aan het doen is’ en vooral ook zich afvragen wie nou dezelfde gevoelens óók heeft op dat moment. Wie ook bezig is, met al dat ‘werken’, om naar die nieuwe wereld toe te groeien, haar te manifesteren.. Een gevoel van totale eenzaamheid trachten een plek te geven, tussen, of misschien wel, IN al dat werk. En dan zijn er een ineens die woorden van Phil Collins die uit je geheugen opkomen en vooral dat beeld in de wolken..! »

Geen straf Belgische ouders voor vaccinatie-weigering!

nice photo Poliovaccinatie is in België verplicht, maar een stel dat hun kind in 2009 weigerde te laten inenten, is nu door de rechtbank vrijgesproken. Hun claim: ‘onveilig vaccin’ werd valide verklaard. »

Ben jij bang voor de zon..??

nice photo Zonnestraling is krachtig en kan -zoals we allemaal weten- een stevige pijn veroorzaken als we een overdosis krijgen. Maar is dat een reden om de zon volledig af te branden en zowat in de ban te doen..? Want élke overdosis is niet aan te bevelen natuurlijk. Wist je dat ons immuunsysteem onder andere wordt getriggerd door zonnestralen. Indirect zorgt zonneschijn in ons lichaam voor de productie van vitamine D, die op haar beurt weer zorgt voor het stimuleren van het immuunsysteem.. Waarom lijken we dan steeds krampachtiger om te gaan met zonneschijn, alsof het een of andere stralingswapen betreft..? Peter Toonen neemt het voor de zon op..! »

Magnesium, zo ver weg en toch: zo dichtbij..

nice photo In oktober 2013 plaatsten we op de site hier een artikel dat gebaseerd was op de reactie onder een artikel, geschreven door Cora Prast. Het ging over de uiterst indringende werking die magnesium had op de fysieke en vooral mentale balans van haar lichaam. Ze wilde het delen met jou als WantToKnow-bezoekster/er. En dat gebeurde in het genoemde artikel, met meer dan 70 meelevende reacties. Cora is inmiddels écht een ander mens geworden en we plaatsen hier opnieuw een stukje van haar nieuwe ervaringen met natuurlijk weer de strekking dat magnesium té essentieel is, om geen aandacht aan te besteden..! »

NAVO’s financieën? Verdwenen miljarden..!

nice photo Het is één grote financieel-boekhoudkundige rotzooi bij de NAVO. Dat is de conclusie die de Nederlandse Rekenkamer trekt na 6 jaar onderzoek naar uitgaven van de NAVO.. »

De WantToKnow Bookshop Aanbieding

De suiker-detox..!

WantToKnow Bookshop De bewijzen dat suiker slecht is voor het lichaam stapelen zich op. Suiker, vooral overmatig gebruik van suiker, verstoort een evenwichtige en natuurlijke opname van vitaminen en mineralen in de darmen. Mensen die veel zoet eten, neigen teveel te eten omdat de suikers op den duur de eetlust niet meer bevredigen. Suikergebruik is ‘n verslaving!

Bekijk Alle Nieuwe Boeken in de Boekwinkel

Recente artikelen van de afgelopen edities:

Ook last van ‘cognitieve dissonantie’…?

nice photo Hoe is het mogelijk dat bepaalde ‘krachten achter de schermen’ in staat zijn, ons op een voortdurende manier in de maling te nemen en ons daardoor op het verkeerde been zetten. Ons doen gelóven dat datgene wat we zien, gebeurt zoals men wil doen geloven dat we het zien.. Maar ondertussen gebeurt er dus iets totaal anders.. Dat ‘andere’ kunnen we dan gewoon NIET geloven.. Kortom, daarmee zitten we onszelf in de weg, met ons.. ONGELOOF..! Daarom ‘lukken’ ook al die ‘valse-vlagóperaties’ continue..! Het officiële verhaal zijn we niet bij machte te ontkrachten, DOORDAT we onszelf wijs maken dat het officiële verhaal ook de waarheid MOET zijn.. Kortom: ‘cognitieve dissonantie’ aan het werk..! »

De geneeskracht van… licht..!

nice photo Jolanda Burgmeijer is een pionier op het gebied van ‘genezen met licht’.. Maar hoe kun je nu pionier zijn, terwijl we Licht, in de vorm van zonnelicht al vele, vele eeuwen ‘verafgoden’ in al die samen-levingen die op Aarde bestaan en bestonden..? Toch hebben we kennelijk in deze tijd van ‘bewijs, bewijs’, een fundament van kennis nodig, vóórdat de lichttherapie een plekje mocht krijgen. Toegegeven, er wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art-apparatuur, maar de essentie blijft: onze cellen voeden met licht, zodat ze de weg-naar-huis weer kunnen oppakken..! De gastcolumn is voor fotonentherapeute Jolanda Burgmeijer. »

John in gesprek met… Robbert van den Broeke..

nice photo Een interview met Robbert van den Broeke liet Drs. John Consemulder met grote indruk achter. Wij plaatsten onlangs nogal informatie over Robbert, dus een nadere kennismaking lijkt volledig op zijn plaats. Ontmoet deze zachte, vriendelijke man, die zelf soms nog het meest verbaast is, van wat zich allemaal rond hem en wellicht dóór hem laat zien. Een fascinerend verhaal en dus een aanrader. »

Nieuwe grascirkel, de 5e al met ooggetuigen..!

nice photo Een nieuwe opvallende graancirkel, tussen Zevenbergen en Roosendaal, in het plaatsje Standaardbuiten, verschijnt in de nacht van 3 en 4 juni. Opnieuw is het Robbert van den Broeke die betrokken is. Een verslag van graancirkelonderzoekster Nancy Talbot, die door Robbert direct op de hoogte werd gebracht, nádat de cirkel, letterlijk onder zijn voeten (!), was verschenen. »

2 op de 3 Belgen gebruikt homeopathie..!!

nice photo De uitvinder van de homeopathie, de arts Samuel Hahnemann zou zich een tevreden mens noemen, bij het zien van de verrassende Belgisch statistieken rondom homeopathiegebruik. Maar liefst 2 op de 3 Belgen gebruikt homeopathie als waardevol geneesmiddel. »

WantToKnow
Neem een kijkje op WantToKnow.nl! en.

do.php?a=o&ni=4026&ne=123

Advertenties