Zusterschap van de Roos / Sisterhood of the Rose (Video – Nederlands ondertiteld)

Zusterschap van de Roos / Sisterhood of the Rose (Video – Nederlands ondertiteld)

Gepubliceerd op 1 juni 2014

In Atlantis, verzamelden zich priesteressen van de Godin in kringen van twaalf om de energie van vrede en harmonie te verankeren. Ze worden de Sisterhood of The Rose genoemd.
Op het moment van de zomerzonnewende op 21 juni, zal het proces van het activeren van de planetaire Godin archetype beginnen.

De zomerzonnewende vindt plaats om 10 uur 52 minuten GMT. Dit komt overeen met

12:52 lokale tijd in Egypte, Nederland en Midden-Europa, 11:52 BST in Londen, 06:52 EDT in New York, 05:52 CDT in Chicago, 04:52 MDT in Denver en 03:52 PDT in Los Angeles.

Jullie zijn meer dan welkom om je bij ons aan te sluiten in Ibiza:

http://portal2012.org/Ibiza.html

Meer informatie: http://2012portal.blogspot.com

Advertenties