IsabelHennGenezingscodes 14mei31

Meer genezingcodes – De Hemelse Moeder door Isabel Henn, 31 mei 2014

Posted on 1. June 2014 by Sirian Heaven

(Winny: Plus alle verkorte codes er achteraan)

(vertaald door Peter S van der Kruit)

Mijn geliefde kind, mijn zoon Raphael had je al een aantal codes gegeven voor een helend doel en voor de transmutatie van schadelijke substanties in je voedsel. Van mij, weet je ook de codes voor het verbeteren van je drinkwater. Vandaag zal ik je toch meer codes geven die je allemaal kunt gebruiken voor genezing. Ze zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s en op dieren evengoed. Ze hebben een storingsbestendige veiligheidsvoorziening wat ze veilig maakt in hun toepassing.

De kleine en oude hond van mijn schrijver had diarree en ze heeft me gisternacht gevraagd voor de passende code om hem te helpen. En een aantal meer codes werden toen toegevoegd.

Het is belangrijk dat je in je hart bent en de codes gebruikt met de vastberaden intentie om te genezen. Visualiseer ze of schrijf ze met je wijsvinger of een kristal op je patiënt. Wees in liefde, mijn kind, en je zal succesvol zijn met de codes.

Nou, hier zijn ze,

45 45 899 voor diarree (ik neem aan dat alle ‘voors’ tegen zijn.. winny)

45 55 899 voor constipatie, dus tegen…

42 53 899 met als doel balans of bij een prikkelbare darm

33 37 899 om parasieten te verwijderen zoals wormen, wandgedierte en dergelijke; ook van etherische natuur

13 14 335 voor allergieën in het algemeen

21 22 413 voor Astma

23 74 555 om hoofdpijn in het algemeen te genezen

58 33 554 om migraine te genezen

13 45 899 voor buikpijn

38 39 332 voor verlaging van koorts

Je intentie en liefde waarin je de verschillende codes gebruikt zal je succesvol maken. Vertrouw jezelf hierin, mijn kind. Je kan echter altijd mijn aartsengel kinderen oproepen voor assistentie en versterking. Met name Raphael zal blij zijn om je te helpen. Wees dus niet verlegen. En natuurlijk, kan je het MIJ ook altijd vragen.

Wij zijn er altijd voor je. Onze liefde voor jou heeft geen grenzen en geen spreekuren.

Ik omhul je in mijn oneindige en eeuwige liefde, mijn kind. ~

Je Hemelse Moeder

http://soul4free.wordpress.com/2014/04/25/code-numbers-for-nutritional-foodstuffs-and-health-archangel-raphael-through-marc-gamma-april-25-2014-heilungszahlen-fur-nahrungsmittel-und-gesundheit-erzengel-raphael-durch-marc-gamma-25-04/

http://illuminations2012.wordpress.com/2014/05/05/divine-mother-shekinah-message-to-all-mankind-on-earth-part-1-through-rilana-jaun-dtd-05-04-201/

Kopierecht © Isabel Henn. Het is toegestaan om dit bericht te delen in zijn complete vorm zonder veranderingen en wanneer de naam van de auteur en de link naar de originele site is weergegeven. http://thesilverplatinumflame.wordpress.com/

Verkorte vorm hier achteraan:

Via Isabel Henn 31 mei 2014 en via de Hemelse Moeder:

(vertaald door Peter S. van der Kruit )

45 45 899 voor diarree (ik neem aan dat alle ‘voors’ tegen zijn.. winny)

45 55 899 voor constipatie, (dus tegen…

42 53 899 met als doel balans of bij een prikkelbare darm

33 37 899 om parasieten te verwijderen zoals wormen, wandgedierte en dergelijke; ook van etherische natuur

13 14 335 voor allergieën in het algemeen

21 22 413 voor Astma

23 74 555 om hoofdpijn in het algemeen te genezen

58 33 554 om migraine te genezen

13 45 899 voor buikpijn

38 39 332 voor verlaging van koorts

Rilana Jaun van Shekinah:

Voor waterzuivering:

99 77 654 en 44 66 111

De respectievelijke regels van nummers zouden “vis-à-vis” dat is dus tegen over elkaar, geschreven moeten worden.

[w:
ik neem aan dus zo:
99 77 654 en dit getal: 44 66
111 aan de andere kant van de fles of glas.
]

Marc Gamma met Raphaël:

ALS JE DEZE GEBRUIKT EN ERMEE OMGAAT – WEES ZEER VOORZICHTIG – JE KUNT ER IN GEEN GEVAL MEE SPELEN- NOCH ZE ZIEN ALS EEN SOORT SPEL !

Als je eenmaal in echte actie gezien hebt hoe krachtig deze codes zijn – zul je weten wat het is om in harmonie te zijn – UNI SONO – en verenigd met ALLE Schepping-Die-Is.

En nu zijn hier de eerste Code Getallen die kunnen worden toegepast voor

G e n e z i n g /H e a l i n g D o e l e i n d e n:

33 45 634 : Healing of cellulaire schade van elke soort.

44 56 789 : Healing van open wonden (moet boven die specifieke open wonde in de lucht geschreven worden)

33 78 133 : Healing van ernstige wonden in het buik gebied waar niet direct mee kan worden omgegaan door een directe operatie.

44 57 678 : Healing van open fracturen die niet (direct) kunnen worden gemaakt en gesloten worden door operatie.

De volgende Code – Getallen zijn toepasbaar voor alle voeding en die niet meer van natuurlijke oorsprong zijn, bijvoorbeeld die door de voedingsmiddelen industrie werden veranderd.

Deze Code Getallen kunnen ook worden toegepast op voedsel als de afkomst niet veilig is of niet vertrouwd kan worden. Deze Codes moeten eenmaal op de verpakking/conserven worden geschreven om de hele om-programmering te activeren.

24 46 713 : Neutralisering van gemanipuleerde voedingsmiddelen. Het levensmiddel wordt weer in zijn oorspronkelijke toestand om gezet met een maximale werking in het lichaam.

24 57 892: Neutraliseert alle giftige componenten in voedsel die bij het proces van maken werden geïntroduceerd.


24 67 987 : Neutraliseert alle toevoegingen die niet natuurlijk zijn – die worden toegevoegd in bijna alle productieprocessen van voedingsmiddelen. (uit economische redenen om geld te besparen) Deze code zou altijd moeten worden gebruikt omdat in deze tijd bijna alle levensmiddelen ontoereikende verklaringen hebben. Dit gebruik kan altijd en overal worden gebruikt, ook als eten dat is klaargemaakt al op het bord ligt.

24 60 123 : Toegevoegde code die gebruikt wordt om voedingsmiddelen (vruchten of groentes) te laten narijpen. Deze code ondersteunt het rijpingsproces op het cellulaire vlak. Deze code zou niet moeten worden gebruikt bij al rijpende vruchten of groente, want dan worden ze overrijp en daarmee verliezen ze hun werkzaamheid en hun optimale voedingswaarde.

42 67 982 : Toegevoegde Code Getal voor alle voedsel dat op de rand van verval staat. Deze voedingsmiddelen kunnen met deze code, ofschoon ze daar niet meer naar uitzien, smakelijk gemaakt worden.
Deze code is eigenlijk voor noodvallen bedacht of voor mensen die zich van ‘oud’ voedsel, vanwege hun leef condities, moeten voeden. Deze code niet gebruiken als het voedingsmiddel wel in orde is. Dan zou het er op kunnen uitdraaien dat het een oneetbare conditie werd.


99 42 167: Toegevoegde Code Getal voor alle voedsel die toegevoegde delen van alcohol bevat om deze in een lang blijvende conditie te houden. Dit Code Getal neutraliseert alle alcohol in het voedsel. Het kan ook worden toegevoegd aan een drankje om alle alcohol erin te neutraliseren – dit heeft geen effect op de smaak – maar de alcohol verliest dan alle effect op het menselijke lichaam.

Dit kan heel essentieel worden voor alle mensen die geen alcohol kunnen verdragen in medicamenten die geproduceerd werden met basische niveaus van alcohol. Ik dring ook altijd aan om gebruik te maken van dit specifieke Code Getal om aan alcohol verslaafde mensen te behandelen in medische instellingen. Neutralisaties in een specifiek medicament zal voeren tot positieve effecten in het lichaam of aan een aan alcohol verslaafde die aldus zijn verslaving kan verminderen om die later helemaal te verwijderen.

A t t e n t i o n p l e a s e ! Attentie alsjeblieft !

Onder geen omstandigheden wat dan ook – kan deze code hierboven worden toegepast op medicamenten die gemengd werden met alcoholische toevoegingen om desinfectie te verkrijgen.

Als je eenmaal je eerste ervaringen ermee hebt gehad – praat er dan met andere mensen over voor de effecten van die Code Getallen.
Het wordt niet toegestaan om deze Code Getallen te verkopen noch om ze te herdrukken in een boek om ze te publiceren.

Al deze Code Getallen zijn het Recht van Ieder mens op Aarde! Ze zijn in feite een aanwezigheid van de hemelse Krachten van Licht voor ieder van ons van de Mensheid hier op Aarde.

Door middel van deze Code Getallen kunnen jullie wederzijds je deel opnemen om alle instellingen van voedingsmiddelen industrie op te heffen. Door gewoon deze Code Getallen op te schrijven kun je alle schadelijke effecten van toevoegingen of manipulaties omkeren.

Onthoud dat al deze Code Getallen zich met je innerlijke hart in resonantie zullen verenigen als je ze op een bepaalde bewuste manier toepast.

Advertenties