De wekelijkse WantToKnow.nl nieuwsbrief, 26 mei 2014

WantToKnow

26-05-2014
WantToKnow.nl

Beste lezer, bij deze het laatste nieuws van WantToKnow.nl

Collega worden van Ivo, Ivo en Lixel, op VenJ?

nice photo Heb jij een goede pen, ben je handig met internetsurfen.. Kun je goed googlen..?? Dan kun je de collega worden van Ivo Opstelten en burgers volgen op het internet. Wat ze bijvoorbeeld zeggen over die Ivo Opstelten.. Hier de vacature, zodat je niet hoeft te zoeken op het internet. Wees er snel bij, indien je natuurlijk interesse hebt, want een hele dag surfen en rapportjes daarover maken, voor het lieve sommetje van € 4000 p/mnd, is een baantje waarnaar meer mensen op zoek zullen zijn… En je bent ineens Justitieel medwerker…! »

Kokosvet, kokosolie: ‘Eureka’ en helemaal ‘hot’..!

nice photo Overal lijk je het ineens tegen te komen en veel mensen zweren er al bij: kokosolie. Een ‘ouderwets’ vet dat lijkt te zijn herontdekt.. En dat is helemaal wel terecht, want de eigenschappen van dit vet zijn werkelijk verbazingwekkend te noemen. Versterking van het immuunsysteem, goed voor huid en haar, maar nog belangrijker wellicht: kokosvet maakt bij het bakken, braden en frituren, niet de giftige verbindingen aan, die bij het bakken met meervoudig onverzadigde vetzuren wél kunnen ontstaan.. Een artikel dat het kokosvet, als verzadigd vet, even uit het kokosvetdoofpotje haalt..!? »

Samenspraak #2, met 2 gasten en met jou?

nice photo Volgend op de samenspraak van december 2013, nam Marcel Messing het initiatief voor een nieuwe ont-moeting. Dit keer wordt er gesproken over economie en duurzaamheid. Twee gasten, in België bij Marcel Messing op bezoek en op vakkundige wijze gefilmd door Jurgen Deleye. Een gesprek dat je inzichten zal geven in nieuwe manieren van economie bedrijven en het duurzaam met elkaar omgaan. Een gesprek waarin nogal wat onderwerpen de revu passeren.. We noemen: geld, goud, de FED, de NMB, het ANP, het eiland Yap, VNU, de Rothschilds, Schumacher, John Perkins, Fritjov Capra en ga zo nog maar even door. En dat is precies wat we doen, als jij dat wilt.. »

John en Ad Broere. Over geld, economie en de bankenzwendel..

nice photo Velen vinden het oersaai, moeilijk en ‘ontoegankelijk’… We hebben het dan over economie, geld en onze dagelijkse methode om met elkaar in de ‘handel’ zaken te ruilen om in leven te blijven. Ad Broere is één van die mensen die in staat is economische grondprincipes eenvoudig en toegankelijk uit te leggen. Een mogelijkheid voor jou om je tóch eens in die saaie, moeilijke en ‘ontoegankelijke’ materie te verdiepen, ‘aan de hand van’ Ad Broere..? Kijk verder voor het interview van John met Ad en de aankondiging van de presentatie van Ad Broere, vrijdag 23 mei a.s. »

Jongetje (3): “Hier ligt m’n vorige lichaam begraven”..!

nice photo Reïncarnatie definitief bewezen..! Zo simpel is het. Een gedegen wetenschappelijk onderzoek van prof. dr. Ian Stevenson, van de Universiteit van Virginia, toont aan, dat geïncarneerde kinderzielen in staat zijn, zóveel details en feitenmateriaal te produceren, dat de ‘reïncarnatie-gedachte’ onomstotelijk kan worden omarmd als waarheid. En het zijn met name deze kinderen van 3 tot 5 jaar, die in hun onschuld de bewijzen de status meegeven van ‘onkreukbaar’. Lees het fascinerende verhaal van ‘kinderen die al eens geleefd hebben’.. »

Ziele-communicatie..

nice photo Het lijkt zo simpel, maar is feitelijk de moeilijkste essentie van ons bestaan.. Je gevoelens en gedachten delen, woorden zoeken en gebruiken. Of zoals we dat noemen: communicatie.. Ook Stilte durven te leven, want ook dát is communicatie.. Innerlijke dialoog. Er zijn, zo blijkt uit dit artikel, heel veel manieren van jezelf uiten. Niet alleen vanuit je eigen perspectief gesproken, is dátgene wat we als communicatie zien, essentieel, maar ook vanuit een kosmisch oogpunt, Feitelijk is het een vorm van creatie, die onlosmakelijk verbonden is met je eigen zielekracht. En dus… Dus spreekt KRYON in dit artikel over ‘ziele-communicatie’..! Een eye-opener voor je? »

Alfred en de ‘Blauwe Zwaan’-theorie…!

nice photo Langzaam maar zeker lijken de creatieve krachten en de cognitieve beschouwingen erover, het met elkaar eens te worden.. Ze zijn niet strijdig met elkaar, maar aanvullend. Of ‘complementair’ zoals dat zo mooi heet.. Het doorvroeden van processen, die dieperliggende scheppingsmechanismen behelzen, is niet aan iedereen gegeven. Maar de essentie van die processen lijkt erop te wachten totdat ze ‘gevat’ worden in een heldere beschrijving, in een ‘systematiek’.. Daarbij natuurlijk in acht nemend, dat deze beschrijvingen dienend zullen blijven, omdat ze het feitelijke proces niet zijn..! Is dit allemaal duidelijk voor je, dan ben je wellicht klaar voor de ‘Blauwe-Zwaan’-theorie..! Van Alfred Bollebakker; aangenaam! »

Meditatie-piramide zonder verzendkosten in huis..

nice photo Speciaal voor jou WantToKnow-bezoeker, deze aanbieding voor een krachtige meditatie-ontspanningspiramide! We sturen hem je toe zónder verzendkosten en je kunt in makkelijk termijnen betalen. Een piramide die eenvoudig te monteren is, maar ook te démonteren, wanneer je dat wilt. Piramidekrachten zijn er om te gebruiken en we nodigen je uit het verhaal te lezen over de ontwikkelaar van deze piramides, René van Diest. Hier het verhaal en de aanbieding. »

De WantToKnow Bookshop Aanbieding

De suiker-detox..!

WantToKnow Bookshop De bewijzen dat suiker slecht is voor het lichaam stapelen zich op. Suiker, vooral overmatig gebruik van suiker, verstoort een evenwichtige en natuurlijke opname van vitaminen en mineralen in de darmen. Mensen die veel zoet eten, neigen teveel te eten omdat de suikers op den duur de eetlust niet meer bevredigen. Suikergebruik is ‘n verslaving!

Bekijk Alle Nieuwe Boeken in de Boekwinkel

Recente artikelen van de afgelopen edities:

Luiden Rusland, China en Iran einde van US$ in…?!

nice photo Heel stiekem is er van de week iets fundamenteels gebeurd.. Rusland wil niet meer dat haar olie in US-dollars wordt afgerekend.. Dat wilde overigens Mohammar Khadaffi ook niet meer, en we weten allemaal waar die man is geëindigd.. Maar Rusland krijgt steun van grootmacht China en Iran, dat de VS ook wel achter het internationale behang kan plakken..! Er staat een revolutionaire stap op het wereldtoneel te gebeuren.. Minder vraag naar vele miljarden US-dollars betekent onherroepelijk dat deze aan waarde gaat verliezen.. En die wetenschap zorgt dan weer voor een vlucht voor velen uit de US-dollar… Hier een overzicht. »

Mazelen gehad..! Goed zo! Beter beschermd tegen..!

nice photo Wellicht werkt onze natuur zó,, dat heftige kinderziekten zoals mazelen, louterend werken op het immuunsysteem.. En dat er zonder mazelen sprake is, van een ‘ongetraind’ afweersysteem.. Een nieuw onderzoek in de VS lijkt deze stelling te bevestigen. Gezond verstand lijkt te gaan zegevieren…! »

Chemtrails en HAARP, eerst ‘conspiracy’, nu officieel ‘beleid’..!!

nice photo Als overheden al toegeven dat weermanipulatie op grote schaal mogelijk is en wordt toegepast al, spreken we dan nog van ‘samenzweringstheorieën’ of ‘conspiracy’..? Zijn dan de mensen die deze kwalificaties uitspreken, dan feitelijk niet degenen die een gevaar vormen voor deze maatschappij. Want juist door déze ontkenningen, is er ruimte voor een kliek manipulatieve leiders, om hun geheime agenda uit te rollen.. Kijk naar dit artikel, waarin duidelijk wordt dat de overheid in de VS feitelijk al veel verder is dan de HAARP-manipulatie, waarvan ze al jaren verdacht werden. Inderdaad ja, in ‘samenzweringstheorieën’.. Slaap lekker? Of worden we wakker..?! »

Annunakki: ‘Jullie waren ónze goden’…

nice photo Hoe goddelijk is kinderlijke ‘onschuld’..? Wezens in een paradijselijke wereld, noem ze bijvoorbeeld ‘mens’, krijgen bezoek van een ras uit de ruimte, dat op zoek is naar goud om hun planeet, ergens vér weg, te redden.. De inmenging op Aarde krijgt enorme gevolgen, doordat het contact niet beperkt kan blijven tot het oorspronkelijke doel van de ‘expeditie’.. Maar wellicht was de reis belangrijker dan het ‘bedachte’ reisdoel.. De Annunnaki, want daar gaat het hier over, zijn inmiddels nóg op Aarde, onmachtig te vertrekken. Opkijkend naar de liefdevolle, kinderlijke onschuld van het wezen van de mens.. Een bericht via een ‘wachter’.. »

De Transhumane mens dooft de Ziel..?

nice photo Is het de bedoeling van een clubje hier op Aarde om het menselijk ras te ‘ontzielen’..? Het is nogal een uitspraak, maar elk weldenkend mens komt tot de conclusie dat er meer gaande is, achter de ontwikkeling van robots en verregaande intelligente machines, dan men doet voorkomen..! Heftige uitspraken van de beide directeuren van Google bijvoorbeeld, spreken keihard over het verliezen van ieders autonomie, van ieders recht op het hebben van eigen ‘bezieling’.. En natuurlijk, het hele NSA-schandaal past dus gewoon in de robotisering van onze wereld. Is het de bedoeling de menselijke Ziel te doven..? »

WantToKnow
WantToKnow
Neem een kijkje op WantToKnow.nl!

do.php?a=o&ni=4026&ne=120

Advertenties