De wekelijkse WantToKnow.nl nieuwsbrief, 19 mei 2014

WantToKnow

19-05-2014
WantToKnow.nl

Beste lezer, bij deze het laatste nieuws van WantToKnow.nl

Luiden Rusland, China en Iran einde van US$ in…?!

nice photo Heel stiekem is er van de week iets fundamenteels gebeurd.. Rusland wil niet meer dat haar olie in US-dollars wordt afgerekend.. Dat wilde overigens Mohammar Khadaffi ook niet meer, en we weten allemaal waar die man is geëindigd.. Maar Rusland krijgt steun van grootmacht China en Iran, dat de VS ook wel achter het internationale behang kan plakken..! Er staat een revolutionaire stap op het wereldtoneel te gebeuren.. Minder vraag naar vele miljarden US-dollars betekent onherroepelijk dat deze aan waarde gaat verliezen.. En die wetenschap zorgt dan weer voor een vlucht voor velen uit de US-dollar… Hier een overzicht. »

Mazelen gehad..! Goed zo! Beter beschermd tegen..!

nice photo Wellicht werkt onze natuur zó,, dat heftige kinderziekten zoals mazelen, louterend werken op het immuunsysteem.. En dat er zonder mazelen sprake is, van een ‘ongetraind’ afweersysteem.. Een nieuw onderzoek in de VS lijkt deze stelling te bevestigen. Gezond verstand lijkt te gaan zegevieren…! »

Chemtrails en HAARP, eerst ‘conspiracy’, nu officieel ‘beleid’..!!

nice photo Als overheden al toegeven dat weermanipulatie op grote schaal mogelijk is en wordt toegepast al, spreken we dan nog van ‘samenzweringstheorieën’ of ‘conspiracy’..? Zijn dan de mensen die deze kwalificaties uitspreken, dan feitelijk niet degenen die een gevaar vormen voor deze maatschappij. Want juist door déze ontkenningen, is er ruimte voor een kliek manipulatieve leiders, om hun geheime agenda uit te rollen.. Kijk naar dit artikel, waarin duidelijk wordt dat de overheid in de VS feitelijk al veel verder is dan de HAARP-manipulatie, waarvan ze al jaren verdacht werden. Inderdaad ja, in ‘samenzweringstheorieën’.. Slaap lekker? Of worden we wakker..?! »

Annunakki: ‘Jullie waren ónze goden’…

nice photo Hoe goddelijk is kinderlijke ‘onschuld’..? Wezens in een paradijselijke wereld, noem ze bijvoorbeeld ‘mens’, krijgen bezoek van een ras uit de ruimte, dat op zoek is naar goud om hun planeet, ergens vér weg, te redden.. De inmenging op Aarde krijgt enorme gevolgen, doordat het contact niet beperkt kan blijven tot het oorspronkelijke doel van de ‘expeditie’.. Maar wellicht was de reis belangrijker dan het ‘bedachte’ reisdoel.. De Annunnaki, want daar gaat het hier over, zijn inmiddels nóg op Aarde, onmachtig te vertrekken. Opkijkend naar de liefdevolle, kinderlijke onschuld van het wezen van de mens.. Een bericht via een ‘wachter’.. »

De Transhumane mens dooft de Ziel..?

nice photo Is het de bedoeling van een clubje hier op Aarde om het menselijk ras te ‘ontzielen’..? Het is nogal een uitspraak, maar elk weldenkend mens komt tot de conclusie dat er meer gaande is, achter de ontwikkeling van robots en verregaande intelligente machines, dan men doet voorkomen..! Heftige uitspraken van de beide directeuren van Google bijvoorbeeld, spreken keihard over het verliezen van ieders autonomie, van ieders recht op het hebben van eigen ‘bezieling’.. En natuurlijk, het hele NSA-schandaal past dus gewoon in de robotisering van onze wereld. Is het de bedoeling de menselijke Ziel te doven..? »

De 45 meest krachtige groenten voor je lijf..!

nice photo Een boek over groenten? Jazeker, maar dan wel een soort ‘culinaire medicijngids’, waarin dagelijkse en exotische groenten eens tegen het licht worden gehouden.. De specifieke eigenschappen van rode bietjes ken je vast niet.. Wist je dat bietjes je helpen je bloeddruk te normaliseren..? En dat walnoten je hersenen een heel goede dienst kunnen bewijzen..? Een prettig leesbaar boek, voorzien van veel illustraties, neemt je mee in de dagelijkse wereld van groenten en fruit en toont je onverwachte perspectieven..! »

Baby op komst? Lees dit even eerst ajb..!

nice photo In België kunnen zwangere vrouwen zich ‘gratis’ laten vaccineren tegen kinkhoest. Officieel wil de Vlaamse overheid het stijgend aantal gevallen van kinkhoest terugdringen. Een vaccin waarvan de veiligheid keihard niet wordt gegarandeerd! Zijn we op weg naar het vaccineren van de ongeboren vrucht.. Een mensje in wording..?? Dit is de ontwikkeling zoals die plaats vindt in België en in veel landen op de wereld. In de ogen van vele mensen met gezond verstand een zéér gevaarlijke ontwikkeling! Ellen Vader is expert op het gebied van vaccinatie-journalistiek en schreef dit belangrijke artikel!

»

Kom je 18 mei naar Christiane Beerlandt’s lezing..?

nice photo -Nog 5 plaatsen- We zijn er trots op dat je deze lezing te mogen aanbieden. Met één van de meest succesvolle auteurs op het gebied van de verbinding tussen geest en lichaam. Christiane Beerlandt komt vertellen over het verhaal achter het boek ‘De Sleutel tot Zelfbevrijding’, dat wellicht ook in jóuw boekenkast staat. Over de essentiële kijk achter ziektebeelden en lichamelijke aandoeningen. Over de onlosmakelijke wijze waarop het lichaam de geest volgt en dat proces NIET andersom plaatsvindt, zoals menigeen ons wil doen geloven. Een bijzondere dag, opnieuw, in het kader van de drukbezochte WantToKnow-lezingen. Kijk snel verder. Kom je ook? »

De WantToKnow Bookshop Aanbieding

De suiker-detox..!

WantToKnow Bookshop De bewijzen dat suiker slecht is voor het lichaam stapelen zich op. Suiker, vooral overmatig gebruik van suiker, verstoort een evenwichtige en natuurlijke opname van vitaminen en mineralen in de darmen. Mensen die veel zoet eten, neigen teveel te eten omdat de suikers op den duur de eetlust niet meer bevredigen. Suikergebruik is ‘n verslaving!

Bekijk Alle Nieuwe Boeken in de Boekwinkel

Recente artikelen van de afgelopen edities:

John in gesprek met… Susan Joy Rennison

nice photo In februari jl. was de Engelse geo-fysica Susan Joy Rennison in Nederland. Na haar presentatie op de WantToKnow-dag, nam John Consemulder van de gelegenheid van haar aanwezigheid in Nederland gebruik, door haar de volgende dag een interview af te nemen. Het werd een ontspannen, maar vooral inhoudelijk krachtig interview, waar beiden (John en Susan) hun uiterste best deden tot de kern van de besproken onderwerpen door te dringen. Veel plezier met dit interview! En met dank aan Susan en John.. »

Indrukwekkende Nederlandse ‘grascirkel’…!

nice photo Op 8 mei jongstleden verschijnt in Etten Leur, nabij Breda, een enorme grascirkel in een veld. En opnieuw is het Robbert van den Broeke die deze verschijning heeft aangekondigd; hij brengt deze formatie ook in verband met een indringende UFO-ontmoeting van maar liefst 8 jaar geleden. Het is de Amerikaanse wetenschapper Nancy Talbott, die al enkele jaren contact met hem heeft, die in dit artikel verslag doet van haar gesprek met Robbert over deze enorme grascirkel die afgelopen week verscheen in Etten Leur, in een natuurgebied. En daarin het verslag van haar gesprek met Robbert gestructureerd weergeeft. Een fascinerend verhaal.. »

We zijn eruit: ‘Mind over matter’…!!

nice photo Het ‘evidence beest’ heeft weer gesproken.. Het bewijs is geleverd, van een waarheid als een koe.. Heerlijk toch? ‘Wetenschap’.. Iets wat de Oosterse filosofie en elke sporttrainer je kan vertellen is ‘bewezen’.. Onze nationale held Wim Hof, beter bekend als de ‘Iceman’, heeft gezorgd voor ‘deze doorbraak’.. Onderzoekers aan de Radboud Universiteitskliniek in Nijmegen hebben het voor elkaar, de wetenschappelijke uitgangspunten kunnen nu wereldwijd op de helling.. De geest is in staat het lichaam te beïnvloeden.. Lees het hele verhaal, ook al schrijven we dat wellicht met een licht-cynische toon! »

‘Baking Soda’, de schrik van Big Pharma…!

nice photo Als je het over doofpotten hebt, verwacht je niet dat een simpel poeder, zuiveringszout of ‘Baking Soda’ genaamd, stil- en liefst doodgezwegen wordt.. Een simpel poeder dat een dermáte skala van eigenschappen heeft, dat deze simpele stof, veel medicijnen zelfs volledig overbodig maakt. Het wordt tijd dat wij hier aandacht besteden aan dit eenvoudige toverpoeder… Je laten zien wat een uiterst krachtig materiaal het is; een stof die relatief goedkoop is en feitelijk in ieders huishouden aanwezig zou moeten zijn. En hoofdartikel over een simpel product met haar onvolprezen werking: ‘baking soda’ of zuiveringszout.. Een volwaardig medicijn..! »

Gerotzooi met vluchtgesprekken MH370…! (UPDATE)

nice photo De Maleisische autoriteiten hebben ‘feitenmateriaal’ vrijgegeven rondom vlucht MH370. Minimaal maar er is ook mee ‘gerommeld’..!! Hier het hele verhaal.. LEES UPDATE 6/5 »

WantToKnow
WantToKnow
Neem een kijkje op WantToKnow.nl

do.php?a=o&ni=4026&ne=119

Advertenties