WantToKnow Nieuwsbrief – Lezingen Christiane Beerlandt: je bent uitgenodigd..!

christiane beerlandt affiche

Lezingen Christiane Beerlandt: jij bent uitgenodigd..!

Wij zijn er trots op dat we erin geslaagd zijn om Christiane Beerlandt te strikken om -exclusief voor ons- 2 lezingen te geven. Deze vinden plaats op zondag 18 mei, in het kader van de WantToKnow-lezingen, waarbij dit dus al weer de 6e lezing wordt.

ZONDAG 18 MEI

locatie: ‘DE SCHULP’ in Biddidnghuizen/Harderwijk

X

‘De Sleutel tot Zelf-bevrijding’

x

Ziekten, aandoeningen en lichaamskarakteristieken kunnen ons veel zeggen over onze lichamelijk-geestelijke toestand. Dit fenomenologisch principe is reeds eerder uitgewerkt en beschreven door wetenschappers Dethlefsen, Dahlke en anderen. We noemen dit verband ook wel ‘psycho-somatiek’. Daar waar vroeger gedacht werd dat dit zich vooral manifesteerde in neurologische beelden, steeds vaker blijkt nu dat onze geest létterlijk van invloed is op ons lichamelijk functioneren. Onlangs bewees Wim Hof, de ‘Iceman’ dit verband ook wetenschappelijk. Door dit verband is een lichamelijke karakteristiek ook terug te voeren naar dee geest, en specifiek naar een mentale toestand van welbevinden.

christiane beerlandt poesChristiane Beerlandt is de auteur van het indrukwekkende boek ‘De Sleutel tot Zelf-bevrijding‘ en dit boek is toe aan zijn 15e druk..! Het boek is voor veel hulpverleners een ware vraag/antwoordbaak in woelige tijden.. Ook de lezingen die Christiane houdt over de achtergronden van dit boek (en haar andere boeken), zijn vaak ver van te voren uitverkocht. Wij zijn daarom blij dat we exclusief voor WantToKnow deze lezing hebben mogen organiseren..!

Het boek ‘De Sleutel tot Zelfbevrijding’ heb je wellicht zélf in je boekenkast staan, of anders vast en zeker weleens ingekeken, bij een familielid, vriend of vriendin. Een boek ook dat therapeuten regelmatig achter de oren doet krabben, omdat de informatie uit het boek nét dat verschil kan uitmaken bij het stellen van een bepaalde diagnose en/of ziektebeeld. Maar natúúrlijk gaat het boek van Christiane niet over ziekten! Het gaat feitelijk over positief omgaan met ziekten om een beter, gezonder en vreugdevoller leven te krijgen. Het boek gaat over het verkrijgen van inzichten in diepere lagen van ons mens-zijn, waarop vaak een ware AH-erlebnis volgt voor veel mensen die haar boek in handen krijgen.

Kom je ook naar deze lezing? Een fijne dag, waar de ontmoeting met zielsverwanten een essentieel onderdeel van vormt. Zo is er ook de biologische lunch en ruim tijd voor een wandeling in de prachtige omgeving van ‘De Schulp’ in Harderwijk. Christiane geeft twee lezingen, ’s ochtends en ’s middags. Voor het volledige programma klik je HIER voor een rechtstreekse link naar de aanbieding op WantToKnow.nl. Daar vind je ook alle informatie over de inhoud van de tweede (middag)lezing. En tevens informatie over de locatie in centraal Nederland.

Toegangsprijs voor deze hele dag, inclusief lunch, water, thee en koffie, bedraagt slechts € 60,- Je bent van harte uitgenodigd. We gaan er een mooie dag van maken!

Redactie/uitgever WantToKnow.nl/.be

do.php?a=o&ni=4026&ne=117

Advertenties