Nieuwsbrief Evenement Earth & Beyond, 7 mei 2014


Is deze nieuwsbrief niet goed zichtbaar, klik dan hier.

Earth & Beyond
21 juni, Jaarbeurs Utrecht Wekelijks Beursnieuws woensdag 7 mei

Special interest evenement Earth & Beyond op zaterdag 21 juni

Zijn wij, mensen, biologische robots?

In de Abzu, Zuid-Afrika, stonden de laboratoria van de Annunaki.

Dhr. Evert Jan Poorteman kent de menselijke geschiedenis als geen ander. Heeft Enki (de Earthmaster, zoon van Anu) ons DNA gemuteerd? En waarom dan wel? Evert Jan Poorteman, schrijver en presentator is een van de sprekers Earth & Beyond.

Zijn seminar geeft inzicht in de vroege dagen van de mens en de rol van buitenaardse bezoeken aan onze planeet Terra. Zijn presentatie begint om 16.00 uur. Bijwonen? KLIK HIER

Op de website vindt u een korte toelichting op. Of nog makkelijker: klik op de foto hiernaast.

Met een entreeticket kunt u alle seminars bezoeken!

Attentie: er zijn drie soorten tickets:

Basic: ticket beurs + alle seminars: slechts 19,50 euro

Special: ticket beurs + alle seminars + Dutch UFO Conventie: 25,50 euro

Exclusive: bovenstaande + Kiesha Crowther workshop: 34,50 euro

Direct een ticket aanschaffen? KLIK HIER

Universal Floating Objects

Maarten Horst, journalist en programmamaker voor ET First contact radio interviewde meer dan 500 personen uit het Disclosure project, waaronder politici, astronauten en wetenschappers.

Hij komt tijdens de Dutch UFO Convention met uniek nog niet eerder naar buiten gebracht materiaal. Zijn presentatie zal uniek en bijzonder zijn en start om 15.45 uur.

Universal Floating Object en niet meer voor Unidentified Flying Object. Start: 11.00 uur, eerste presentatie vanaf 11.15 uur, door Dr. Ir. Coen Vermeeren.

Zullen we u de ogen openen? Tijd voor disclosure? Iets unieks meemaken? Kom naar deze spraakmakende conventie!

Ankha: Terug naar jeZelf en jeZelf terug

Het bedrijf van Ankha van den Berg heet Besef-in-Zicht. Haar presentatie is getiteld: “Terug naar jeZelf en jeZelf terug”. Haar presentatie start om 13.30 uur en ze zal u meenemen op een bijzondere reis….

Alle sprekers en hun presentaties staan al vermeld. Het exacte programma is nu compleet en de tijden zijn ook aangegeven. Sommige aanvangstijden overlappen elkaar, dat komt omdat niet alle presentaties even lang duren. Hou de website in de gaten.

Deze en alle andere presentaties bijwonen? KLIK HIER

Zijn piramides de vroegere (kern)centrales?

De werkelijke functie(s) van de piramides. Daar wordt nog veel over gesproken. Waren het grote energiecentrales? Gebruikten de Egyptenaren al draadloze electriciteit? (er zijn in de piramides nog nooit verbrandingsresten of schroeiplekken gevonden van fakkels/toortsen). En/of werden de piramides gebruikt om de planeet aarde, de maan en de planeet Mars uit te lijnen? Ze staan immers in een bijzondere en uitgekiende verhouding tot elkaar….

Kom naar Earth & Beyond en het wordt u duidelijk!

Attentie: met uw entreeticket kunt u alle seminars gratis volgen. Nog geen entreeticket? KLIK HIER

Forum beantwoordt alle vragen!

Het evenement wordt afgesloten in de grote Progress zaal met een bijzonder tintje. Alle sprekers verenigd in een forum. Geen vraag blijft onbeantwoord…!! Een unieke gebeurtenis voor Nederland.

Ongetwijfeld zullen de vele presentaties veel vragen gaan oproepen. Bijv.: Waarom zien we overal sinkholes ontstaan? Schrijf alle vragen op en neem ze mee naar de grote finale in de Progress zaal. Aanvang: ca. 19.30 uur.

Een overzicht van alle dagseminars staat HIER.

Little grandmother Kiesha Crowther

We zijn blij haar er bij te hebben. Na haar presentaties in de USA, Spanje en Japan, nu weer helemaal opgeladen voor Earth & Beyond op 21 juni. Haar twee uur durende workshop ‘in connection with Mother Earth’ start om 13.00 uur in de grote Progress zaal.

Om aan deze bijzondere workshop mee te doen heeft u de exclusive ticket nodig. KLIK HIER om te bestellen.

Kom 21 juni as. naar Earth & Beyond. Heel veel details (en alle aanvullingen) vindt u al op de website

Top news: Alignment 2014 Meso Aarde

Het moge duidelijk zijn dat de aarde is begonnen aan haar reset. Volg de opsomming maar van vulkaanuitbarstingen, aardbevingen (record aantal in april), overstromingen, sinkholes die overal ontstaan, tornados, aardverschuivingen (Canada, Afghanistan). We kunnen spreken van de grootste aarde-transformatie ooit uitgevoerd.

De mens moet goed beseffen hoe groots deze impact zal zijn voor menselijk gedrag en het leven in de komende jaren. Vanuit de Meso-sferen nemen we energetische neerdalingen waar en de energetica (het patroon) wordt zichtbaar op aarde.

De inzichten van het concept GODZ-Mirroring helpt de mensheid daarbij. Deze nieuwe inzichten en de bundeling van kennis zal kunnen voorkomen dat er jaarlijks vele slachtoffers gaan vallen.

Aardverschuivingen vinden nl. plaats volgens een patroon. Hieruit blijkt hoe magnifiek en intelligent deze transformatie wordt uitgevoerd.

Deze wereldprimeur start om 16.15 uur.

Mis dit niet! Kom naar Earth & Beyond.


Op de hoogte blijven? Like ons op:Tot slot: Lieve mensen,

We zouden het erg op prijs stellen als u deze nieuwsbrief wilt doorzenden naar uw kennissen, vrienden en relaties.

Laten we samen de schouders eronder zetten en laat 21 juni 2014 een geweldige startdatum zijn voor een betere wereld! Maak eens iemand wakker……!


Goed nieuws: het aantal nieuwsbrief-abonnees groeit supersnel! En….heeft u zelf iets bijzonders voor deze nieuwsbrief? Zend ons dan een emailbericht


(advertentie)

Earth & Beyond is een activiteit van Infinity Event BV

Infinity Event BV
Jaarbeursplein 6
3512 AL Utrecht

Tel.: 030 295 5222

info
www.earthandbeyond.nlVragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info.

canvas_bottom.gif

Advertenties