Portal 2012: Cobra’s Update ‘IS:IS Portaal Rapport en update van de Window of Opportunity…’ 23 april 2014

Portal 2012: Cobra’s Update ‘IS:IS Portaal Rapport en update van de Window of Opportunity…’ 23 april 2014

IS:IS Is Verrezen

IS:IS Portaal Rapport en

update van de Window of Opportunity

(Internetvertaling)

IS: IS portal activering was een gedeeltelijk succes. Hoewel we nog niet eens de helft van de planetaire kritische massa bereikt hebben, mensen die deelnemen waren erg sterk in hun toewijding en we zijn erin geslaagd om een ​​solide basis voor de tweede (en eventueel derde) deel van de IS lag: IS portal activering.

De energieën van de kardinaal Grootkruis hebben allerlei onderdrukte disfunctioneel gedrag en ideeën die moesten worden opgeruimd voordat de activering kan plaatsvinden geactiveerd. Hier wil ik gewoon graag wat Archon-geïnduceerde vreemde ideeën rondzweven dat de Verrezen Meesters, Aartsengelen en Egyptische Goden en Godinnen zijn »deel van het valse licht« noemen, zijn »er om u misleiden« en worden »deel van de hiërarchie die is er om te knechten u «. Niets is verder van de waarheid. Al deze wezens zijn echte wezens van Licht en zijn onze vrienden, broers en zussen. Zonder hun voortdurende hulp en bijstand, zou de mensheid niet overleven de laatste paar honderd jaar en uitgestorven zou moeten zijn.

Na alle onrust van het weekend, de activering zelf was rustig en kalm. Verdere eenwording van alle toekomstige positieve tijdlijnen opgetreden.

Bij de activering, is er sprake van ingrijpende reorganisatie en heroriëntatie van de energiestromen in de hele Galaxy, zodat ze nu gericht zijn op het kleine sector rond onze planeet met het doel van de planetaire bevrijding. Als het moment van onze bevrijding benadert en de uiteindelijke overwinning van het licht nadert, Lichtwezens uit de hele Galaxy houden hun focus op onze kleine planeet:

Een paar uur na de activatie, samen met mijn team heb ik StratoProbe 1, een onbemand stratosferische aerial vehicle hebben gelanceerd.

Na de succesvolle lancering, werd de ballon langzaam steeds hoogte en een paar minuten na het doorboren van de Veil het is deze foto genomen ongeveer 9 mijl boven het oppervlak:

De langwerpige object dat je ziet in het bovenste deel van het beeld is niet een lens reflectie noch een vliegtuig, maar waarschijnlijk een Pleiaidian ambacht die behoort tot het netwerk van Pleiadian lichtschepen die werd regisseren energieën van de IS: IS portaal van het universum naar de Veil grens. Dit is hoe deze lichtschepen uitzien:

Op de tweede foto, genomen op 15 mijl (24 kilometer) boven het oppervlak, zie je duidelijk de kromming van de aarde. De energieën zijn absoluut helder, duidelijk en vol van Licht:

Na de succesvolle activering van de IS: IS portal, zullen er verdere gebeurtenissen in deze window of opportunity.

Op 29 april zal er een ringvormige zonsverduistering die zal stollen en het verankeren van de energieën van de IS zijn: IS portal verder.

Op 3 mei, zullen we het bijstaan ​​van de geboorte van de Nieuwe Renaissance. Marco Missinato, een componist van prachtige New Renaissance muziek, zal een concert hebben in Sedona. Dit concert zal live worden gestreamd, een poging om de kritische massa van 144.000 luisteraars en dus het creëren van de juiste energetische voorwaarden aan de geboorte van de Nieuwe Renaissance versnellen bereiken:

U kunt hier deelnemen aan de live streaming van het concert:

https://www.streamingforthesoul.tv/index.php?ref=278372

Nadat u die link klikt wordt u naar een pagina op de livestream hosting bedrijf Streaming for the Soulwebsite, waar je moet aanmelden om lid / een rekening openen bij geworden Streaming for the Soul .Om dit te doen, klik op de knop grijze Aankoop Livestream Tickets in de linker marge, ongeveer halverwege de pagina. Eenmaal geregistreerd, ontvangt u een bevestiging e-mail met een link. Klik op de link en je zal terug naar hun site te nemen. Volg de aanwijzingen op en selecteer Aankoop Tickets selecteer Ontvouwing Secrets en kies het concert kijktijd die het beste uw tijdzone past.

Voor meer informatie over het streaming-proces en de voorwaarden klik hier:

https://www.streamingforthesoul.tv/index.php?pageID=12

Horoscoop voor die gebeurtenis onthult Jupiter, Chiron en Saturnus het creëren van een Grote Driehoek, het verlichten van de energieën van de kardinaal Grootkruis en het creëren van perfecte omstandigheden voor de ontplooiing van de New Renaissance:

Dan eindelijk op 17 mei openen we de Pleiadische Portal. U bent van harte welkom om samen met ons in Zwitserland:

http://portal2012.org/Switzerland.html

U kunt er ook voor kiezen om de activering van uw eigen locatie te doen. Details over de Pleiadische Portal zal binnenkort worden geplaatst.

Na de afronding van 2014 Window of Opportunity, zal er veel meer stabiliteit en harmonie op deze planeet te zijn en de planetaire situatie zal beginnen te verbeteren.

Geplaatst door Cobra

Bron:

http://2012portal.blogspot.nl/2014/04/isis-has-risen.html

http://2012portal.blogspot.nl/2014/04/isis-portal-report-and-window-of.html

Advertenties