Nieuwsbrief Earth & Beyond, 16 april 2014


Is deze nieuwsbrief niet goed zichtbaar, klik dan hier.

Earth & Beyond
21 juni, Jaarbeurs Utrecht
Wekelijks Beursnieuws, woensdag 16 april

Special interest evenement Earth & Beyond op zaterdag 21 juni

Nieuw: presentatie/workshop Kiesha Crowther

Het bijzondere evenement Earth & Beyond wordt in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden. Op zaterdag 21 juni 2014. Vanaf 10.30 uur.

Sjamaan Kiesha Crowther beter bekend als “Little Grandmother” zal op Earth & Beyond een twee uur durende presentatie/workshop geven. “In verbinding met Moeder Aarde”.

Haar aloude wijsheid zal u helpen uw zielsverbinding aan te gaan en erachter te komen waarom u hier op aarde bent. Wilt u aan deze unieke workshop deelnemen? Kijk dan even goed welke ticket u moet aanschaffen, nl. een ‘exclusive’ ticket.

Er zijn nl. drie soorten tickets:

Basic: ticket beurs + alle (25) seminars: slechts 19,50 euro

Special: ticket beurs + alle seminars + Dutch UFO Conventie: 25,50 euro

Exclusive: bovenstaande + Kiesha Crowther workshop: 34,50 euro

Direct een ticket aanschaffen? KLIK HIER

Nieuw: Dutch UFO Convention

Tijdens Earth & Beyond vindt iets unieks plaats: de Dutch UFO Convention. Het woord ufo staat wat ons betreft voor

Universal Floating Object en niet meer voor Unidentified Flying Object. Start: 11.00 uur.

We weten immers al nauwkeurig waar de ufo’s vandaan komen, van wie ze zijn en waarom ze zich in ons zonnestelsel bevinden.

Prof. Dr. Coen Vermeeren o.a. zal op de Dutch UFO Convention een presentatie geven. Hij was afgelopen zondag nog op TV te zien.

Direct al nieuwsgierig? Er is een andere Nederlander Paul Harmans, die al 11 jaren actief met het verstrekken van informatie over ufo’s .Kijk maar eens op UfoWijzer

Super Nova & Transit Zone

Het hele evenement en alle seminars/presentaties vinden plaats in het fonkelnieuwe en high tech Super Nova gebied van de Jaarbeurs. Dat alleen al is een belevenis. Beursvloer in de Transit Zone.

De eerste ca. 20 sprekers en hun presentaties staan al op de site vermeld. Het exacte programma wordt voortdurend aangepast wannneer nieuwe sprekers zich melden en nieuwe onderwerpen worden gepresenteerd. Hou de website in de gaten.

Sterrenkinderen & indigo kinderen..neem ze mee!

Alle ouders zullen bijzondere kinderen hebben, ongetwijfeld, maar u weet wat wij bedoelen. Ook voor kinderen (wat zijn kinderen?) is Earth & Beyond een fantastisch evenement om mee te maken.

Gaat uw kind liever een dagje ‘Earth’ doen dan een dagje Walibi? Dan zit uw kind (en u dus ook!) hier goed….

Speciale afsluiting met forum

Het evenement wordt afgesloten in de grote Progress zaal met een bijzonder tintje. Alle sprekers verenigd in een forum. Geen vraag blijft onbeantwoord…!! Een unieke gebeurtenis voor Nederland.

Een voorproefje van alle seminars staat HIER.

Seminars remote viewing, channeling, healing

Er komen ca. 30 seminars over bewustzijn, tijdreizen, de Anunnaki, channeling, en vooral over de contacten met buitenaardse beschavingen, met name op de UFO Conventie.

De organisatie wil gelegenheid bieden waarbij een ieder zijn of haar (buitenaardse) ervaringen kan delen. Loopt u al jaren met ‘iets’ rond en wilt u dit graag communiceren & delen? Bij ons: the sky has no limit!

Kom 21 juni as. naar Earth & Beyond. Een nadere uitwerking vindt u binnenkort op de website

Veranderingen om ons heen…

We zien wereldwijd veel veranderingen. Het weer verandert, sinkholes ontstaan uit het niets, extremen met temperaturen, aardbevingen, plotselinge verkleuringen van rivieren en meren, aanspoelen (dagelijks!) van enorme aantallen dode vissen, etc. etc.

Volgens Dhr. René van den Brink is daar duidelijk een reden voor. Waar de wetenschap keer op keer voor raadsels staat, weet hij het antwoord. Het patroon zal u zeer verbazen…Het is G.O.D.Z. Mirroring.

Het doel is mensen bewust te maken dat iedere vormgeving, levensvorm en creatie in de natuur (flora en fauna) verbonden is in vele dimensionale werelden in, om en over ons heen.

Op Earth & Beyond zal hij wereldkundig maken wat er aan de hand is met de aarde en wat ons verder staat te wachten. Een presentatie waarbij u van de ene verbazing in de andere valt. Een presentatie die zijn weerga niet kent!! Een heuse wereldprimeur.

Een voorproefje kunt u ervaren op 25 april as. in Veenendaal.

Op de hoogte blijven? Like ons op:Tot slot: Lieve mensen,

We zouden het erg op prijs stellen als u deze nieuwsbrief wilt doorzenden naar uw kennissen, vrienden en relaties.

Laten we samen de schouders eronder zetten en laat 21 juni 2014 een geweldige startdatum zijn voor een betere wereld! Maak eens iemand wakker……!Earth & Beyond is een activiteit van Infinity Event BV

Infinity Event BV
Jaarbeursplein 6
3512 AL Utrecht

Tel.: 030 295 5222

info
www.earthandbeyond.nl


canvas_bottom.gif

Advertenties