Portal2012: Cobra’s Update ‘Einde van Petrodollar, Overunity en de Event (Evenement / Gebeurtenis)…’ 8 april 2014

Portal2012: Cobra’s Update ‘Einde van Petrodollar, Overunity en de Event (Evenement / Gebeurtenis)…’ 8 april 2014

 

Nixon heeft in 1971 de US Dollar losgekoppeld van de gouden standaard en dit heeft de weg voor Kissinger geopend om de oliedollars te maken. Dit systeem heeft moeiteloos gewerkt om de Cabal voor vele tientallen jaren te ondersteunen, maar nu zijn we in een periode van tektonische geopolitieke veranderingen die voor oude Cabal strategen zoals Kissinger niet te hanteren zijn.

De Ooserse Alliantie werkt nu op volle snelheid om het einde van het oliedollars systeem te versnellen:

http://philosophyofmetrics.com/2014/03/29/the-bear-and-the-dragon/

http://goldenageofgaia.com/2014/04/03/russia-has-already-backed-its-currency-with-gold/

http://voiceofrussia.com/2014_04_04/Russia-prepares-to-attack-the-petrodollar-2335/

http://goldenageofgaia.com/2014/04/04/the-world-waves-goodbye-to-the-us-petro-dollar-lawmakers-call-to-ditch-it-and-countries-barter-not-to-use-it/

http://www.globalresearch.ca/putin-flushes-the-us-dollar-russias-gold-ruble-payments-system-delinked-from-dollar/5375866

Wanneer Caballisten reageren, adviseren mensen uit de Oosterse Alliantie hen vriendelijk om te ontspannen en wat yoga te doen:

http://rt.com/news/moscow-sanctions-us-relax-417/

De Oosterse Alliantie zal het nieuwe financiële systeem niet bouwen op olie, maar in plaats daarvan zal het een back-up met goud zijn.

De huidige versie van ‘overunity’ vrije energie apparaten zal de desintegratie van het oliedollars systeem versnellen. Hoge ambtenaren van de BRICS-landen geven actief steun aan de invoering van gratis energie voor de mensheid en zal de ontwikkeling van het nieuwe financiële systeem aan passen, zodat petroyuan als de basis van het nieuwe financiële systeem geen optie is.

Petrodollar systeem kon pas werken toen de Negatieve Militairen het steunde met het Amerikaanse militaire expansionisme:

http://jhaines6.wordpress.com/2014/04/03/presstv-us-military-protecting-international-banking-cartel/

Er is een zeer geheime negatieve groep, codenaam Chimera, binnen de Negatieve Militairen die afkomstig is van Orion en die legers van alle grote naties geïnfiltreerd heeft tijdens en na de Congo Archon invasie in 1996. Deze groep controleert stiekem de overgrote meerderheid van de militaire bases rond de wereld. Veel van die bases behoren tot het Amerikaanse leger:

http://www.globalresearch.ca/the-worldwide-network-of-us-military-bases/5564

http://empire.is/

Het is interessant op te merken dat ALF Cabaniss militaire basis is gebouwd in de vorm van Chi Rho, het symbool van Constantijn de Grote, de Archon die de christelijke cult heeft geschapen:

http://jhaines6.wordpress.com/2014/04/08/how-christianity-was-used-to-enslave-europe-possible-help-for-recovering-christians-j/

 

 

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Chi-Rho

De Chimera-groep heeft geheime afspraken afgedwongen met de leiders van alle nationale legers over de hele wereld om alle sporen van welwillend buitenaards contact te onderdrukken en te wissen:

 

 

 

Zij staan in contact met de belangrijkste archont en zijn zwaar gekoppeld aan de jezuïeten en NSA. Zij hebben hun agenten met succes geïnfiltreerd in groepen zoals Corteum en de Labyrint Groep.

Door de belangrijkste Archon, werd hun toegang tot de archonten op het etherische vlak beperkt. Die etherische Archons dwingen zielsafspraken van de leden van de Cabal af, die hen dwingt om de Chimera groep gehoorzamen. Als een bepaald lid van de Cabal is verwijderd, vinden de etherische Archons gewoon een andere gastheer (-vrouw) en dwingen hem een bindende zielsovereenkomst af.

In het verleden heeft een bepaalde positieve groep lange afstands schutters gearrangeerd om bepaalde leden van de Cabal te verwijderen en zij waren niet succesvol, omdat die Cabal leden gewoon terug naar het fysieke vlak stuurde in een nieuw gekloond lichaam die reeds voor hen was bereid in een militaire basis onder toezicht van de Chimera-groep. Na 2004 zijn al die klonen door het verzet vernietigd en nu zouden de lange afstands schutters van de bovengenoemde positieve groep veel meer succes moeten hebben in het elimineren van individuele leden van de Cabal en geen grote aantallen Blackwater / Academi bodyguards zouden in staat zijn om hen te beschermen.

De Chimera groep heeft in de meeste van de Amerikaanse militaire bases en een aantal militaire bases van andere volken fysieke strangelet bommen geplaatst en die bommen vormen de belangrijkste lijn van verdediging tegen de opmars van de Galactische Federatie en Verzetsbeweging (Resistance Movement) krachten naar het oppervlak van deze planeet.

Ze hebben ook een planetair netwerk van plasma scalaire apparaten. Dit netwerk wordt bediend vanaf de militaire bases en omvat de hele planeet. Plasma is de vierde aggregatietoestand van de materie na vaste, vloeibare en gasvormige en is in feite de verbindende schakel tussen de fysieke en etherische materie. Plasma scalaire apparaten kunnen dus invloed hebben op onze fysieke lichamen en de Chimera Groep gebruikt deze apparaten om Lichtstrijders (Lightwarriors) en Lichtwerkers aan te vallen door het beïnvloeden van hun lichaamsfuncties, ademhaling en hartslag te verstoren.

Ze gebruiken ook plasma scalaire lasers om gedachtevormen te projecteren in de hoofden van Lichtwerkers, plasma infrageluid om de frequentie van het aura membraan van Lichtwerkers te verlagen en plasma ultrasone apparaten als de ultieme spionage- en bewakingsmachine. Het Verzet (Resistance Movement) is bezig om al deze plasma scalaire apparaten op volle snelheid te verwijderen.

Er is wereldwijd op volle schaal een stille oorlog aan de gang tussen de positieve Militairen en de Chimera-groep.

De huidige kaping van de MH 370 vlucht naar Diego Garcia was een daad van oorlog van de Chimera-groep. De militaire basis Diego Garcia is een van hun belangrijkste bolwerken:

http://www.globalresearch.ca/diego-garcia-military-base-islanders-forcibly-deported/15840

Wanneer deze oorlog voorbij is en de Chimera verslagen, zullen we perfecte omstandigheden hebben voor het Evenement (Gebeurtenis / Event).

Geplaatst door Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2014/04/end-of-petrodollar-overunity-and-event.html

Vertaling: FrankW info@frankwithoos.nl

Advertenties