Cobra Interview 8 april 2014: Korte impressie van de maandelijkse update, Maart 2014

Cobra Interview 8 april 2014: Korte impressie van de maandelijkse update, Maart 2014

Door Therese Zumi

(Internetvertaling)

Een andere uitstekende interview met Cobra en Alexandra Meadors. Het transcript zal klaar zijn in een paar dagen en ik zal het zodra deze beschikbaar te posten.

Als je de kans om het interview te luisteren gisteren niet hebt, kunt u naar het archief luisteren op de Galactische Connection BBS Radio show:

http://www.bbsradio.com/content/talk-show-episode-galactic-connection-april-7-2014

Hieronder zijn Therese Zumi hoogtepunten en opmerkingen over de meest recent interview:

Cobra – Mijn Core Interpretatie van Interview op 8 april

Door Therese Zumi

Ten eerste heb ik niet genomen een enkele noot – Ik heb net geluisterd en dit verslag is mijn interpretatie van wat ik nu ophalen uit het interview. Exacte details zullen beschikbaar zijn via een transcript in de komende dagen via de groep Alexandra bij Galactic Connection.

Alexandra verhoogde het idee dat het Licht gemeenschap lijken allemaal erg gericht zijn op absolute verandering zijnde dreigend – dit wordt gevoeld en geuit over het hele internet. Cobra overeengekomen dat dit een heel bijzonder intense window of opportunity en een potentiële tijd voor het evenement te komen, maar dat als gevolg van de vrije wil aspect van iedereen die betrokken is kan er niet zal zijn of niet geen beloftes gegeven dat zij zal optreden tijdens dit tijdvenster.

Twee zeer belangrijke aandachtspunten op dit moment van invloed zijn totale verandering zijn de ontwikkeling en verspreiding van de QEG Vrije energie technologie en ook het gebied van Disclosure. Het ruimteschip dat onlangs werd gezien in de Oekraïne was een ruimteschip en niet van hier. Cobra zegt dat de kliek niet meer hebben geavanceerde ruimteschip technologie tot hun beschikking.

Ontwaken

Met betrekking tot het proces van ontwaken van de mensheid en met betrekking tot een transformatie van het bewustzijn – ja er is zeker vooruitgang geboekt op dit gebied, maar ware transformatie van niveaus van bewustzijn gewoon niet plaatsvinden totdat de tijd van de gebeurtenis. Dan zal er een enorm bewustzijn transformatie die plaatsvinden gedurende de mensheid wereldwijd omdat we niet langer zullen worden afgesloten om het bewustzijn van de Liefde van de Bron.

Sterke emotionele en lichamelijke reacties

De vraag sterke emotionele reacties op het tijdstip van de gebeurtenis kwam. Velen spreken nu van het ervaren van sterke emoties als ook een aantal zeer onaangename lichamelijke reacties – zoals intensieve pijn – om de intensiteit van het licht op het werk. Cobra legde uit dat bij de sub-atomaire niveau onze lichamen zijn erg nu getroffen door het Licht. Dit is te wijten aan oude herinneringen en herinneren wordt aangetast, doorgewerkt en vrijgegeven.
Er is heel veel aandacht voor de discussie over de ontwikkeling van ons DNA blauwdruk rond het internet.Cobra wijst er echter op dat we niet focussen op het fysieke lichaam en het DNA, omdat deze transformatie zal automatisch gebeuren wanneer het bewustzijn is toegenomen. Ze gaan hand in hand.

Portal Opening

De 21 april is een zeer speciale gelegenheid. Binnen een korte tijd Cobra zal geven ons alle details van een zeer belangrijke Portal opening op deze datum. Dus houd een oogje op deze blog waar ik zal uiteraard worden deze posting. I (TZ) keert terug met wat meer gedachten die ik heb met betrekking tot deze datum kort want het is een datum Ik heb nagedacht over nu twee maanden of zo om andere redenen. Na deze datum zal er een hoop nieuwe intelligentie vrijgegeven zijn.

Ten aanzien van de Collateral Accounts

Vreemd genoeg werd ik gisteren getrokken aan het lezen nogmaals, een van Cobra’s zeer vroege blogs van oktober van 2012. Dat bepaalde tekst is getiteld The Masterplan. U kunt het ook op mijn Bigger Picture Cont vinden. pagina; of op Portal 2012. Zoals we allemaal weten van via het internet zijn er verschillende groepen mensen die betrokken zijn bij het proces van terugkeer het onderpand rekeningen voor de mensheid geweest.Alexandra neemt deze vraag en het lijkt, niet verrassend dat de informatie uit dit artikel The Masterplan stills houdt en ik zal hier citeer uit die tekst.

“Ik heb intel ontvangen van een zeer betrouwbare bron dat Keenan is niet de trustee voor de zekerheden accounts. De identiteit van de echte trustee moet voor nu verborgen blijven, zodat hij kan werken voor het welzijn van de mensheid ononderbroken. Er zijn een paar positieve groepen die werken voor hetzelfde doel van het terugzenden van de fondsen terug naar de mensheid, maar je zult niet intel overal op het net te vinden over hen. Ze zullen niets aan te kondigen. Als ze succesvol zijn, zullen de dingen gewoon gaan gebeuren. ”

We kunnen niet precies weten wie dit / deze mensen zijn tot het evenement. Er waren / zijn een aantal groepen die werken met dit proces, maar helaas het is niet mogelijk geweest om menselijke hebzucht aangaan van de vergelijking voorkomen. Zoals alles dit proces wordt bewaakt door de RM en eerlijk gezegd is er geen enkel punt in het geven van een seconde na te denken, omdat het zal worden verzorgd zorgvuldig wanneer de tijd rijp is.

Geld

Als er een noodzaak tot acute geld voor eten etc. op het moment van het evenement zullen vouchers worden verstrekt ter dekking van basisuitgaven – ze waard zal ergens tussen 1-2000 dollar. Heeft nu plannen voor uw toekomstige economie niet te maken op basis van het geld dat je uiteindelijk ontvangt. Ja, er zal geld in grote bedragen komen naar ons na de gebeurtenis – het proces van het vrijgeven van het kan duren tot drie weken na het evenement voordat we het in onze boekhouding.
algemeen Alexandra nam een aantal specifieke details over wat er gebeurt in de economische regio in de VS.Dit was een discussie opnieuw op de Reset, dinar goeroe’s etc. Cobra houdt vast aan de oorspronkelijke verklaringen over dit. Wanneer verandering gebeurt in dit financieel gebied zal het overal op de planeet gelijktijdig en up gebeuren tot op dat moment de kliek zal doorgaan met hun verschillende economische strategieën op dit gebied. U kunt alles wat je wilt studeren, lees alles wat je wilt re economische voorspellingen, maar niemand weet wanneer, waar en hoe tot het moment dat dit gebeurt en dan zal iedereen weten op hetzelfde moment. Vergeet niet alle banken gaan naar beneden tegelijk. Het verrassingselement is van vitaal belang.

Geen Tsunami d.w.z. FYSIEK

We hoeven niet te worden geraakt door eventuele angsten van fysieke tsunami.

Geen Vulkanen + Informatie War

We hoeven niet in een willekeurig angst van alle grote vulkanische activiteit – Cobra zegt dat de huidige verklaringen betreffende de verhoogde vulkanische activiteit zijn desinformatie. Hij is het niet eens met deze helemaal. Vergeet niet dat we in het midden van een informatie-oorlog – en het niet is begonnen op te warmen nog!

Deze informatie oorlog zal nog veel erger – moet je gezond verstand en je intuïtie te gebruiken.

Ontbrekend Vliegtuig

De hele informatie focus op de ontbrekende vliegtuig functioneert als een false flag operatie en het houden iedereen bezig en we moeten vergeten. Ik voor mij zal niet het maken van nog meer berichten over het – tenzij ik weet dat het absoluut tot de uiteindelijke waarheid van de zaak is. Het eerste met betrekking tot de Rothschild Semiconductor Patent voor Freescale Semiconductors – Ik heb twee berichten geplaatst. Cobra was het erover eens dat het te maken had met een technologie oorlog tussen de kliek – Rothschild factie en China. Deze technologie heeft niets te maken met vrije energie, maar is met betrekking tot geavanceerde vlucht technologie.

Welke manier ze kunnen ons bezig houden met valse vlaggen zullen ze.

Ja, er is een samenwerking tussen de heer Benjamin Fulford en de heer Cobra die voorspoedig.

In Noord-Korea zijn er twee facties vechten intern de macht over.

Er is een sterk positief ‘stille’ beweging ter ondersteuning van de Eastern Alliance werken in het gebied van Oost-Europa.

3 White Dragon Society Groepen

Cobra was in contact met drie verschillende White Dragon Society groepen tijdens een bezoek aan Taiwan en Taipei. Beide conferenties waren zeer succesvol met Vortexes worden geopend en dus een versterking van het Licht Grid. Zoals hij vermeld met zijn verslag van deze contacten gemaakt terwijl er en de vruchtbare overeenkomsten aangekomen bij door middel van onderhandelingen, zal een zeer positief effect op het hele planetaire situatie na de gebeurtenis hebben.

“Naast alle werk voor de conferenties, had ik verschillende vergaderingen met de vertegenwoordigers van de verschillende Dragon groepen. Tijdens deze vergaderingen en onderhandelingen, belangrijke strategieën voor verschillende belangrijke aspecten van de – *** planetaire bevrijding proces *** – waren overeengekomen en dat een zeer positieve langdurige invloed hebben op de geopolitieke situatie op het oppervlak van deze planeet zal hebben “. *** {mijne}

Arrestaties in Egypte

Vraag over de arrestaties in Egypte en de dood veroordeling van vele honderden mensen? Cobra vroeg de positieve Militaire daar enige uitleg en werd meegedeeld dat deze mensen veroordeeld waren de kerngroep achter de Moslim Broederschap en ze hadden verschrikkelijke wreedheden in Egypte gepleegd.

OBAMA

President Barack Obama is een licht persoon die volgens de oorspronkelijke plannen – maakte lang geleden-was te veel positieve verandering te bewerkstelligen. Hij is volledig aangetast in deze. Zijn handen zijn letterlijk vastgebonden en hij heeft alle mogelijkheden van de uitvoering van de oorspronkelijke plannen voor zijn werk verloren vanwege de vele doodsbedreigingen aan hem en zijn familie.

Drie Pausen

Volgens de oude traditie zijn er drie pausen regerend ten alle tijden geweest. Ze heten The White Paus de Zwarte Paus en de Grijze paus. De hier genoemde derde verwijst naar de Archon paus. Op dit moment is er iets voordoet wat nooit eerder is gebeurd, zegt Cobra; namelijk dat de Witte en Zwarte Paus zijn een en dezelfde persoon namelijk Francis.

Jehovah was (is niet meer) een entiteit de macht op het etherische vliegtuig en die betrokken zijn bij het beheersen van de mensheid door middel van technologische bewustzijn / mind control.

Meer informatie

We zullen zeer binnenkort krijgt veel meer informatie over allerlei dingen via Cobra. Na de 21 april zal er geheimen die hij kan delen dat hij niet is toegestaan ​​om zo ver te delen.

Alexandra is met veel interferentie met haar post en verontschuldigt zich en ze altijd doen hun uiterste best om mensen te bereiken. Mijn mail is ook ‘vreemde’ een aantal van mijn meest NB mail landt nu in ‘Junk’. Gisteren ontdekte ik dat het interview met de illuminati Nederlandse dame werd verwijderd uit de olifant in de kamer pagina, heb ik nu opnieuw geplaats is. Deze storing is aan de gang en een sterk teken dat ze niet zoals wij.

Dit is de link naar Alexandra’s blog waar ik weet zeker dat ze zal een directe toegang tot de show binnenkort hebben. Nu bij 0944 Ben ik kon geen toegang toe. Ze slaagt er meestal om een ​​transcript te krijgen in 2-3 dagen http://galacticconnection.com/daily-blog/

Mijn website http://www.veritasgalacticsweden.net/introduction

Deze Blog https://www.facebook.com/Therese.sumner.Zumi

PS: Mijn plannen voor vandaag waren ‘verrassend’ veranderd gistermiddag en dat is de reden waarom ik na middernacht naar het interview kon luisteren in.

Therese Zumi,

9 april 2014

Advertenties