Portal 2012: Cobra’s Update ‘Verslag van de Japanse en Taiwanese Conferenties…’ 4 april 2014

Portal 2012: Cobra’s Update ‘Verslag van de Japanse en Taiwanese Conferenties…’ 4 april 2014

Beide conferenties waren een groot succes.

Slechts een paar dagen voor de Mojiko conferentie (Japan) was er een 4 magnitude aardbeving in het gebied, de sterkste in de laatste 40 jaar. Dat was een teken van de zuivering die kwam tijdens het conferentie weekend, toen we op zaterdag met succes de Hiroshima en Nagasaki gebieden van de meeste etherische radioactiviteit hebben ontruimd, en we op zondag hetzelfde proces met Fukushima succesvol herhaalden. Vele zielen die in die gebieden zaten opgesloten zijn bevrijd en tijdens het proces naar het Licht geleid.

Toen ik de volgende dag op reis door Hiroshima ging, was de energetische handtekening van de stad niet van een stad die door een nucleaire bom explosie was getroffen, maar van een gemiddelde industriële stad, net als veel andere steden over de hele wereld met zware industrie:

In Taiwan hebben we een zeer sterke en toegewijde groep van mensen en precies toen we met de vortex activering voor Taipei City begonnen, verscheen uit het niets een plotselinge onweersbui met stortregens die de stad heeft gezuiverd.

Een demonstratie video van een werkende QEG (Quantum Energy Generator), een apparaat voor vrije energie en beschikbaar voor de gehele eenheid /wereldbevolking (overunity) werd door het Fix the World-team op de conferentie getoond.

Link naar een verdere beschrijving van de Quantum Energy Generator door het Fix the World- team (Engels).

Na de conferentie bezochten we de QEG productiefaciliteit in Taiwan waar het team net begon met het monteren van de kernen voor de QEG:

Nu, een paar dagen later zijn ze klaar en krijgen een flinke kracht uit dezelfde kernen:

https://www.youtube.com/watch?v=W5IdtaqNFBs&feature=youtu.be

U kunt de Fix the World team helpen door hier te doneren:

http://www.gofundme.com/hopegirlfixtheworldqeg

Als u uw eigen QEG wilt bouwen, kunt u de belangrijkste QEG netwerk hub hier bezoeken:

http://be-do.com/index.php/en/

Die website bevat gedetailleerde praktische informatie over alle stadia van het QEG productieproces en is een uitstekend netwerk tool om verbinding te maken met andere groepen die hun eigen QEGS bouwen.

Naast alle werkzaamheden voor de conferenties, had ik verschillende vergaderingen met de vertegenwoordigers van de verschillende Dragon groepen. Tijdens deze vergaderingen en onderhandelingen werden belangrijke strategieën voor verschillende belangrijke aspecten van het planetaire bevrijdingsproces afgesproken en dat zal een zeer positieve en langdurige invloed hebben op de geopolitieke situatie op het oppervlak van deze planeet.

Geplaatst door Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2014/04/report-about-japan-and-taiwan.html

Vertaling: FrankW info@frankwithoos.nl

Advertenties