Over het werk van DOLORES CANNON, deel 12

Over het werk van DOLORES CANNON, deel 12

(Uit het boek ‘The Convoluted Universe’ Book Two= Het Gedraaide/Kronkelige Universum, Boek Twee)(Door Dolores Cannon Ozark Mountain Publishing ) een boek geschreven in 2005, daarna herdrukt in 2007, 2009 (2), 2010 (2) en in 2011(2)

Pag. 96: Dolores: Meer informatie kwam door in 2004 nadat ik een kantoor opende in Huntsville, Arkansas en op regelmatige basis cliënten begon te zien. Bob was een man die verhuisd was vanuit het noorden nadat zijn vrouw was gestorven. Hij kwam ongezien naar ons gebied, en bracht alleen zijn boeken en zijn hond mee. Hij had alles achter zich gelaten. Toen hij zijn huis bij het meer kocht liet de vorige eigenaar al zijn meubels achter dus dat werkte allemaal prachtig. Een nieuw leven in een nieuw gebied, ook al kende hij niemand.

Hij was een verwoed lezer en specifiek nam hij alles wat hij kon vinden over metafysica op. Hij was eigenaar van een eenmalig soort boeken. Dit was zijn passie. Maar ik denk dat de informatie die door hem heen kwam tijdens zijn sessie dan ook moeilijke ergens zou zijn te krijgen. Ik denk niet dat hij onbewust werd beïnvloed door zijn lezen.

Hij had problemen om ook maar iets te zien aan het begin van de sessie. Alhoewel hij voelde dat hij op iets stevigs stond kon hij niets anders zien dan allemaal grijs om hem heen. Na verscheiden pogingen om visualisatie bij hem op te roepen, vroeg ik hem zich voor te stellen hoe zijn gids of bewaarengel er zou uitzien. Hij zag een prachtige blondharige vrouw in vloeiende, glinsterende blauwe robes. Hij voelde zich prettig bij haar en stemde er mee in om hem haar te laten volgen wat goed voelde. Hij nam haar hand en zij voerde hem naar beneden door een opening in een ondergrondse tunnel. De tunnel kwam onverwachts uit op een ongewone plek.

Bob: We zijn in een grote open ruimte maar ik merk dat er een dak boven ons hoofd is. Een zeer verre afstand daar boven. Het is er heel goed verlicht. Er zijn overal bomen. Ik merk dat het een heel aardige plaats is om in te zijn. Veel zeer prachtige gebouwen in allemaal schaduw pasteltinten. Er zijn bomen en grasvelden en tuinen en prachtige bloemen en overal dieren die rondrennen.

Dolores: Is dit allemaal ondergronds?

B: Ja! (opgewonden) Ja! Het is er heel goed verlicht. Dat schijnt uit een centrale zon te stralen die je makkelijk kunt zien. Het is niet dezelfde helderheid als onze Zon op de oppervlakte heeft. De schaduw ervan is grijsachtig, maar het zendt prachtig licht uit. De gebouwen hier en al het andere ziet er precies zo uit zoals het zou zijn als je het buiten in ons zonnelicht zou zien. En er is een temperatuur van bijna 72 tot 75 graden (22 tot 25 graden Celsius) en het wordt er nooit heet. Het regent maar dan wordt het natuurlijk geprogrammeerd.

D: Hmmm, dit klinkt ongewoon om dit allemaal ondergronds te hebben, niet?

B: Nou, dit is hier al vele, vele miljoenen jaren. En natuurlijk is hun technologie nu ver voorbij die van ons tot aan het punt dat sommigen van ons nogal vaak komen en gaan. Maar we realiseren ons het niet, dat we dat doen. En ik ben een van die mensen geweest die hier heel vaak in het verleden is geweest.

D: Je zei dat daar ook dieren beneden zijn?

B: Oh, ja! Ja, ja. Veel dieren die we de hele tijd op de planeet zien. Maar er zijn ook veel andere soorten hier waarvan mensen zich wat afvragen. Die je niet zo vaak ziet. Bijvoorbeeld is er een dat een groot zwemmend dier is waar ze slechts glimpen van te zien krijgen. Een Loch Ness soort. Ze komen omhoog door ondergrondse kanalen door de Aarde heen. En bij gelegenheid zwemmen ze daardoor en komen boven de grond op plaatsen uit omdat ze elke kant op kunnen.

D: Dus is er ook water beneden?

B: Oh, ja! Eigenlijk is er bijna net zoveel water in de planeet als er op de bovenkant is. Daar komt het doorheen,om door diverse spleten van de eigenlijke korst van de planeet te gaan. En andere komen natuurlijk binnen door de polaire openingen aan beide einden van de planeet.

D: Je zei dat er ook steden beneden zijn?

B: Ja, alles wat je je maar hoopt te bedenken is er, inclusief een van de grootste computers in het hele universum. Meer, meer dan iets ook op de oppervlakte.

D: Hoe ziet dat er dan uit?

B: Feitelijk is het niet alleen maar een stukje van iets dat we hier(op Aarde) zien. Maar het zijn letterlijk acres en acres en mijlen en mijlen en alles zelf bevattend. Het slaat alle voorname universele kennis op. Je kunt ook langs leuke prachtige tuinpaden lopen, alsof je op een grote boerderij bent, bijvoorbeeld. Er zijn bloembedden, lapjes grond met rozen en allerlei soorten van andere echt exotische planten. Je kunt langs die kleine paden lopen en in diverse stukjes tuin of bloembedden gaan. En je kunt jezelf terugvinden op een verhoogde zetel, of het is meer een lounge bed. En daar kom je op alsof je op een hangmat gaat. En dat zwaait niet, het is gestabiliseerd. Maar als je erop zit en dan je benen erover heen legt en achteruit leunt, omvaamt die je als een bananenschil. Het is een machine die je dan een vraag kunt stellen en automatisch kun je overal heen reizen in het universum wat je wilt. Je kunt het zo doen. Het is ook een leermachine. Het zal je alles leren dat je moet weten of wilt weten. Of, het is ook een virtuele werkelijkheid machine die je zal laten reizen. Je kunt dat soort vervoer gebruiken. Of als je dat soort niet wilt gebruiken, hebben we ook een meer stoffelijk fysiek transport. Je kunt kleine stapjes omhoog gaan in wat zij de “portalen” noemen maar wat de oppervlakte mensen in de grond eigenlijk “stargates/sterrenpoorten” noemen. Je gaat erin, je loopt erin en je kunt jezelf letterlijk overal heen transporteren in het gekende universum waar je naar toe wilt gaan. Je neemt je lichaam mee en je kunt ook weer terugkomen. Er zijn ook hogesnelheid tunnels die onderling langs elkaar zitten als een spinnenweb, waar treinen doorheen gaan door het interieur van de Aarde met een snelheid van meer dan 3000 mijl per uur. (=4500 km p.u). Dat is heel gewoon. Het kost slechts maar een uur om ergens naar toe te gaan.. Dit is maar een van de planeten in de geheel gekende universums. Maar het is best heel algemeen zo want ze zijn allemaal hol. De meesten hebben beschavingen die er binnenin leven. En we hebben een voortdurende vloot van interstellaire schepen die tussen al die werelden reizen op best regelmatige basis. Je ziet ze soms hier maar in het algemeen hebben we die zogenaamde “cloaking devices”(dekmantels) die verschijnen in die Science fiction films die jullie mensen op de oppervlakte televisies tonen. Genaamd: “Klingon Cloaking apparaat”? Al die schepen hebben dat. Het is gewoon een standaard procedure.

D: Waarom zouden mensen liever onder de grond leven dan op de oppervlakte?

B: Het is veiliger. Er zijn ook nog andere redenen, Jullie hebben op planeet Aarde iets dat heet de “frequentie” grens. Die frequentiegrens wordt nu minder, want jullie reizen al dichtbij de nieuwe frequentie verandering op planeet Aarde. Dat is eigenlijk waar iedereen op wacht. Daarom is er zoveel belangstelling van intergalactische rassen. We kunnen hier komen en zien hoe dit allemaal gaat gebeuren. Want terwijl jullie het noodzakelijkerwijs niet kunnen zien op jullie Aarde instrumenten, zijn wij ons daar wel bewust van. En nu kunnen we dit op onze instrumenten peilen die veel meer verfijnd zijn dan die van jullie. Dus wij zijn allemaal aan het wachten want dit komt er heel spoedig aan.

D: Hij sprak over de frequentieveranderingen die leiden naar de schepping van de Nieuwe Aarde. Zie Hoofdstuk 30 (hier achteraan)

D: Maar wij denken niet over de Aarde dat die hol is, want we denken dat er magma zit in het centrum van de Aarde.

B: Maar dat is een van die grappige verhaaltjes die ze vertellen die jullie op de oppervlakte geloven. Ze vertellen jullie allerlei onwaarheden. Eigenlijk is de oppervlakte van deze planeet maar 1400 km dik. Daaronder is dat geheel hol. De zon die we binnen hebben is 900 km in diameter. Die werd miljoenen jaren geleden binnengebracht en werd hier ingesteld. – Maar de mensen die hier blijven komen in de planeet. Die planeet is binnenin niet beïnvloed/ aangedaan. Die is alleen maar aangetast aan de buitenkant. De 1200 km in die korst is het waar jullie planetaire magnetisme eigenlijk vandaan komt. Dat is niet het centrum. Jullie vulkanen komen allemaal uit de frictie van de rotsen die heen en weer glijden binnen die lijst. Het centrum is zeer hol en heeft natuurlijk de zon, zoals ik zei. Alle andere planeten gelijken zeer op diezelfde constructie. Dus door de frictie van de rotsen die over elkaar heen glijden, dat bouwt jullie vulkanen op. Misschien gaan er een paar van hen twee of drie honderd mijlen naar onderen maar ze gaan niet helemaal naar het centrum van de planeet. Het centrum van de planeet is niet magnetisch. Want als dat zou gebeuren zou ik denken – en ik ben niet iemand die echt kan praten over iets dergelijks – maar als er een enorm groot ander planetair lichaam in het zonnestelsel zou komen en langs de Aarde vegen. Dan zou dit zijn wat er ging gebeuren. (Hij klapte zijn handen samen)

D: Dan implodeert het.

B: Nee, nee. Dan zou je een trekking als een magneet hebben. Een magneet zou letterlijk een planeet direct inzuigen met een solide gesmolten kern. En die zou hij niet noodzakelijk weer loslaten. Dat andere planetaire lichaam is zo ontworpen dat als die langs de Aarde vliegt hij magnetisch naar een kant of de andere getrokken wordt. Welke kant is zoals bij een magneet. Het noorden trekt het zuiden aan, zoals het zou doen. Als de planeet een vast lichaam was zou die zich letterlijk verbinden. En zou die niet loslaten. Maar in werkelijkheid is dat niet zo sterk, maar die trek zou de planeet laten omslaan (tip over). Welke trek het sterkste zou binnen komen. Wat de sterkste zijde zou zijn.

D: Heb jij veel levens binnen de planeet gehad?

B: Ik ben diverse keren binnenin geweest in de loop van mijn levens op deze planeet. Zie je, het is hier anders. Want buiten heb je levens, of op andere plaatsen heb je levens. En binnen in planeten kun je letterlijk voor altijd leven als je dat wilt. Eigenlijk waren de meeste van mijn levens buiten op sommige of andere plaatsen.

D: Andere planeten?

B: Ja, je gaat rond van het ene leven naar het andere. Het gaat om wat je moet bewerkstelligen. Het hele universum is net als een super grote school. Je gaat van de ene naar de andere plaats, afhankelijk van wat je moet leren.

D: Blijf je dan heel lang op iedere plek?

B: Welke tijd je maar nodig hebt om je les te voltooien of waar je aan werkt. Je project. En vergeet niet sommigen van ons zijn al miljoenen jaren oud. We leven voor altijd, technisch gesproken.

D: Dus het naar de Aarde komen is eigenlijk eerder een naar de kleuterschool gaan, niet?

B: Oh, yeah, het is een beetje verhandelen/ruilen. Maar soms doe je een (op)fris cursus (Lacht) Een hel van een manier om dat te doen, als er zoveel miljarden zaken zijn die je in het universum kunt doen. Planeten die je kunt bezoeken. Leefwijzen. Alle soorten dingen. Het is onbeperkt. Maar in mijn leven als Bob is het heel laag gehouden. Dit geeft me de kans om mijn geest op te ruimen en achteruit te gaan zitten en om de hele zaak los te laten. Het is een vakantie. Wat andere mensen op een vakantie doen dat doe ik hier nu. Ik ben een waarnemer.

Advertenties