De Boom van Leven, The Tree of Life Een Hathor Planetaire Boodschap Via Tom Kenyon, 26 maart 2014

De Boom van Leven, The Tree of Life Een Hathor Planetaire Boodschap Via Tom Kenyon, 26 maart 2014

Vanuit ons perspectief zijn jullie de Boom van Leven en het Levend Mysterie. Dit komt omdat jullie subtiele energielichaam duizenden zeer kleine energiekanalen bevat die spiritueel licht krijgen uit andere dimensies van jullie kosmos.
Dit zijn allemaal takken van een boom, en dat is waar wij op wijzen voor jullie en de meditatie als de Boom van Leven.
Jullie yogi’s en yoginis hebben die subtiele kanalen geïdentificeerd als nadis. En in deze meditatie zullen jullie je gehele systeem van nadis activeren met de bedoeling om spiritueel licht in te stromen om de weg te vergemakkelijken voor jullie om hogere trillingsstaten van bestaan binnen te gaan.

Vanwege de versnelling van tijd en de escalatie van jullie huidige Chaotische Knoop beleven velen van jullie nu een toename in fysieke, emotionele, inter persoonlijke en interdimensionale problemen. Door in de takken van de Boom – dat is je lichaam- hoger spiritueel licht te laten stromen, zal je enorm voordeel krijgen van de verhoogde trillingsfrequenties. En de overgang naar hogere staten van bewustzijn zullen gracieuzer zijn.

Alhoewel deze meditatie in een specifieke periode zal plaats vinden kun je er weer ingaan wanneer je dat wilt en door dat te doen verkrijg je veel voordeel.

De Wereld Meditatie

De Tree of Life meditatie zal beginnen om 05:30 uur pm Eastern Daylight Savings Time op 31 mei 2014. De energiën zullen worden geïntroduceerd in een 30 minuten periode en zullen eindigen om 6 pm Eastern Daylight Savings Time, maar de energiegolf van die meditatie zal nog 24 en een half uren doorgaan en eindigen om 6 uur pm Eastern Daylight Savings Time op 1 juni.
(Winny: Volgens mij begint het in Nederland om half twaalf in de avond van 31 mei, van 23:30 tot 24:00 uur.

Je kunt meedoen met die meditatie, ergens in deze periode met groot voordeel en kracht.

Deze meditatie wordt gefocust in New York bij een gebeuren dat heet Trees of Life. (Bomen van Leven). Deze groep zal een sterke energie hebben opgebouwd die het vrijlaten van die golf over jullie planeet heen, ondersteunt.

Vanuit ons perspectief is deze specifieke Wereld Meditatie uniek daarin, vlak voor het begin van de energetische golf, een krachtige golf, een machtige uitstraling die vanuit de Boeddhische rijken van licht in het spel wordt geroepen. Deze doorgeving zal van Vajrahara komen, de Oorspronkelijke Boeddha van geluid.

Die geluidscodes van nieuwe schepping zijn op zichzelf, een krachtige overdracht en het gaat om deze energetische golf waarmee wij de goedgunstige krachten ter voordeel van jullie willen escaleren, zogezegd.

Deze Wereld Meditatie bestaat uit twee fasen – een geluidsmeditatie (hieronder beschreven) door een periode van stilte gevolgd.

Fase Een van de Wereld Meditatie

In de eerste fase van deze meditatie zal je gaan luisteren naar The Crystal Palace Within, een uniek geluid dat we eerder gebruikt hebben in een eerdere Wereld Meditatie. Bij deze versie echter, zullen jullie op een geheel andere wijze met de geluidsmeditatie werken.

Je zult de link naar de geluidsband vinden aan het eind van deze boodschap.

Er zijn drie verschillende fases in de geluidsmeditatie zelf.

Fase 1 De eerste fase is vijf minuten lang en in die periode stel je je lichaam voor als een netwerk van lichtende vezeltjes van licht. Als je je op die nadis focust, deze lichtkanalen, ga dan de samenhangende staat van waardering in, die je belevenis zal verdiepen en hem krachtiger maken.

Stel je je dan in die fase voor dat je nadis open zijn voor de interdimensionale aard van de kosmos, die in zich/hunzelf zeer gunstige en leven vergrotende energieën trekt.

Fase 2 De tweede fase van deze meditatie is ook vijf minuten lang en je zult merken dat de muziek radicaal verandert bij de overgang naar deze fase. In die fase van meditatie, gaat je focus naar je pijnappelklier in het centrum van je hoofd. En in die fase stel je je daar een lotus bloem voor die opengaat bovenop je hoofd. Laat een afdaling van kosmische energieën door je kruin chakra naar beneden gaan in je pijnappelklier in die fase van de meditatie.

Fase 3 De laatste fase is ook ongeveer vijf minuten en is muzikaal een herhaling van de eerste vijf minuten. In die laatste fase stel je je lichaam weer voor als een netwerk van nadis (=subtiele kanalen van licht) die voordelige en leven veranderende energieën vanuit de interdimensionaliteit van jullie kosmos, in zich trekken.

Er is tenslotte een zeer belangrijk aspect in deze fase. Voel zelf dat je verbonden bent met de Aarde zodat de energieën die door je nadis naar binnenkomen en zich uitbreiden door je voeten of door het energie kanaal heen dat heet de Pranische Buis, welke door de centrale as van je lichaam loopt vanaf je kruin door het perineum (die midden tussen je anus en je genitaliën ligt) en de Aarde ingaat. Dit heeft de bedoeling de immense hemelse energieën te gronden waar je zeer waarschijnlijk toegang toe hebt gekregen.

Als je deze fase van de meditatie achter je laat kun je een tijdje in verrukking zweven, maar dan zal je nutteloos zijn voor jezelf en voor anderen – en dat is niet de bedoeling van deze meditatie.
De bedoeling van deze meditatie is om zachtjes de trilling snelheid van jullie nadis te verhogen, de vezels van licht die jullie Boom van Leven samenstellen en om je overgang te vergemakkelijken naar hogere trillingsnelheden van bewustzijn.

De Tweede Fase van de Meditatie

De Tweede Fase wordt in stilte gedaan.

Ben gewoon in jezelf en merk de subtiele fluctuaties van energie op in je lichaam/geest en spirit. Als je in een omgeving zit waarin dit mogelijk is, stellen we voor dat je gaat liggen en totaal in rust bent. Maar hoe je situatie ook is, wees vijftien minuten in jezelf in stilte na die actieve fase van de meditatie.

Beknopte Samenstelling
Wij bieden jullie deze meditatie aan op een kritiek kruispunt in jullie overgang naar hogere trilling staten van bewustzijn.
De timing van deze Wereld Meditatie, om er in een metafoor over te spreken, is dit sterk als een breuk in het Kosmische Ei.
Deze meditatie is een energetische sleutel die de gevonden schat uit de lichtrijken kan openen en om jullie door de nauwe poort heen te laten stappen die nu voor jullie ligt.

De Hathors 26 mrt. 2014

Advertenties