Ashtar over ‘Contact’ – doorgegeven via Philipp, 3 april 2014.

Wij, jullie Galactische Familie zitten in het proces om een stoffelijk contact te organiseren met jullie. Het is aanstaande (imminent).

Het contact tussen ons zal individueel onder op onze geliefde planeet Gaia zijn. Er zullen noch massale landingen zijn, noch een op ’beamen’ aan boord van een schip. Eerder zullen we degenen bezoeken van jullie die erin geslaagd zijn om hun energieën te laten omhooggaan naar een bepaald niveau dat past bij onze eigen energie.

Maak alsjeblieft geen vergissing: zulk een ontmoeting heeft hoge eisen voor jullie energie voertuigen. Onze energieniveaus zitten in andere fases en wij moeten onze energie verlagen in bepaalde mate, om samen te gaan met jullie niveaus. In die mate is dit het laagste en om verder naar beneden gaan zou serieuze schade kunnen veroorzaken. Dat is de reden waarom jullie ons half-weg moeten ontmoeten.

Wat kunnen jullie verwachten van ons contact? Hoe gebeurt het contact?

We kunnen jullie verzekeren dat we je niet plotseling opeens zullen benaderen en vrees veroorzaken of andere onprettige gevoelens. Het contact zal in een situatie gebeuren waar jullie mee bekend zijn.

Ieder contact zal individueel zijn, op maat gemaakt zogezegd, om de behoeftes van jullie te dekken. Er zijn zat mogelijkheden hoe we ons doel kunnen bereiken zonder jullie dodelijk te beangstigen. Voor sommigen zou het contact gebeuren terwijl ze wandelen of zich voorbereiden om zich te ontspannen voor de tv. Voor weer anderen zou het kunnen zijn terwijl zij zich voorbereiden op meditatie op een rustige plek of bij hen thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos maar opnieuw, altijd gericht op jullie welzijn.

Alhoewel ieder contact individueel zal zijn en op maat gemaakt, zullen alle contacten het zelfde onderliggende principe hebben:

Het contact zal gebeuren terwijl jullie helemaal wakker zijn.

Het zal niet gebeuren tijdens je slaap of meditatie. Het zal gebeuren terwijl je totaal wakker bent en verankerd bent in je lichaam. Jullie zullen het met al je zintuigen beleven. Het is precies het zelfde als je een geliefd lid zou ontmoeten van je familie of een vriend. En in feite, wij zijn jullie familie!

Jullie mogen foto’s maken en opnamen/recordings maken. En deel die wijd verspreid uit. Kun je onderscheiden wat voor inslag dit zal maken voor het Onthullings proces (disclosure)? Denk groot en dan nog groter. En ja, we weten hoe veel jullie van “Selfies” houden en we kijken er naar uit om jullie creativiteit te zien bij het nemen van plaatjes met ons.

Er zijn zorgen over hoe je met ons moet uitwisselen. Ten eerste zijn we net zo verlangend als jullie zijn om tenslotte je weer met ons te her- verbinden. Ook wij zullen “nerveus” zijn en we begrijpen hoe nerveus jullie moeten zijn als jullie ons ontmoeten. Luister gewoon naar je hart en volg zijn raad op. En jullie zullen dan volmaakt weten hoe je je tijdens dit contact moet “gedragen”.

Wanneer zal het contact gebeuren? Is je volgende vraag. Zoals hierboven gezegd, het zal gebeuren als je voldoende je energieniveaus hebt verhoogd en bij de beste gelegenheid om je te ontmoeten.

Maar veel contacten zijn al gebeurd. Want meer en meer van jullie bereiken de vereiste energie niveaus, de contacten zullen buitengewone stuwkracht krijgen.

Woorden zijn onvoldoende om onze diepe vreugde uit te drukken om jullie van “aangezicht tot aangezicht” te ontmoeten.

Ga in vrede en wees verzekerd van onze nooit eindigende Liefde voor jullie!

Namens jullie Galactische Familie

Je broeder

Ashtar.

Channel: Philipp

Webpage: ASHTAR SPEAKS

AVAILABLE IN 23 LANGUAGES

All translations are done by The Galactic Channellings Group.

Vertaling: Winny winnyd@stralendetoekomst.nl

Member and Coordinator of the Dutch Translator Team

Advertenties