Portal2012 – Cobra’s Update ‘Quarantaine Aarde Eindspel, 10 maar t 2014

Portal2012 – Cobra’s Update ‘Quarantaine Aarde Eindspel, 10 maart 2014

Internetvertaling:

Het is nu veilig om bepaalde intel die veel duidelijkheid zal brengen aan de hele situatie met betrekking tot het Evenement en de dynamische spanning tussen het Licht en de duistere krachten los. Hoewel dit intel schokkend voor sommige mensen kan zijn, is de tijd gekomen voor mensen om de waarheid te kennen, want alleen als de waarheid bekend is kan situaties op te lossen.

Om volledig te begrijpen van de situatie op deze planeet moeten we terug naar een bepaalde periode van de Galactische geschiedenis toen de duistere krachten zijn gemaakt gaan. Ze hebben Rigel stersysteem gekozen in het sterrenbeeld Orion als hun belangrijkste bolwerk van waaruit zij hun galactische rijk bestuurd.

Ze hebben snel ontdekt dat het nemen van gijzelaars gaf hen de meest efficiënte hefboom tegen het Licht krachten omdat het Licht krachten verzorgd over hun volk en hun acties vaak hebben belemmerd, zodat de Lichtwezens die in gijzeling werden genomen door het donker niet gewond zou raken.

De duistere krachten zijn het ontwikkelen van hun gijzelaar hefboomwerking en tegelijkertijd de ontwikkeling van exotische wapens technologieën die werden ravage aan te richten in de hele Galaxy, hele planeten vernietigen, wissen van hele beschavingen.

Op een gegeven moment ontwikkelden ze hun meest efficiënte gijzelaar hefboom mechanisme. Zij hebben geëist dat de Bron stopt geven intel om de Verrezen Meesters en de Galactische Federatie over de clandestiene activiteiten en plannen van de duistere krachten of dreigden ze grote delen van de Melkweg te vernietigen.

Sindsdien hield het Licht krachten ontvangen intel over een bepaald deel van de activiteiten van de duistere krachten. Dit heeft een kosmische energie splitsing tussen Licht en donker in alle dimensies gemaakt en was het begin van de dualiteit. Op de vijfde dimensie en hoger, duisternis manifesteerde gewoon als afwezigheid van intel en gebrek aan inzicht in hoe de kosmische situatie op te lossen.Vanaf dat moment zijn bepaalde races begonnen te geloven dat de duisternis en lijden zijn een noodzakelijk ingrediënt van het leven ervaren, als de nacht volgt op de dag en de dag volgt op de nacht.

Hierdoor kon de duistere krachten om hun Rigel bolwerk te zetten in de eerste echte quarantaine, waar geen licht kon komen omdat de geascendeerde wezens niet intel over de activiteiten gaande Rigel heeft ontvangen en dus niet kon sturen Licht en Liefde op situaties daar genezen. In het geheim, de duistere machten hebben hun meest dodelijke wapen daar de strangelet bom ontwikkeld.

Strangelet bom is een conglomeraat van zware quarks, de zogenaamde vreemde quarks:

http://en.wikipedia.org/wiki/Strange_matter

Wanneer dit conglomeraat onder extreme druk en temperatuur wordt gezet begint een kettingreactie van veranderende gewone materie in vreemde materie:

http://en.wikipedia.org/wiki/Strangeness_production

Indien een dergelijke kettingreactie niet zou worden gestopt, zou slechts een stangelet bom de hele bekende universum te vernietigen. Gelukkig is het Licht krachten had altijd technologie om de straal van een strangelet bom drastisch beperken. Nog een strangelet bom is een veel dodelijker wapen dan een thermonucleaire bom.

Door miljoenen jaren, hebben de duistere krachten een paar fysieke en heel veel meer etherisch strangelet bommen geproduceerd en opgeslagen ze op Rigel.

25.000 jaar geleden hebben ze hun tweede quarantaine bolwerk op aarde gemaakt en vervoerd deel van hun strangelet bommen en andere exotische wapens daar. Dit wapentuig was de echte reden waarom de Galactische Confederatie niet heeft ingegrepen tijdens de nazi-holocaust, Hiroshima en Nagasaki nucleaire explosies, stalinistische zuiveringen of genocide Rwanda. Op dat moment de Galactische Confederatie wist niet precies wat wapens het donker hebben op de verwijdering ervan, ze wist alleen dat als ze tussenbeide zou kunnen leiden tot desastreuze gevolgen.

Gedurende de 20e eeuw, heeft de Confederatie is het wegnemen van belemmeringen voor het eerste contact na elkaar tot in 1995 dat ze klaar zijn om hun beweging te maken waren. Dit leidde tot een rode waarschuwing in de top Archons op Aarde op dat moment en ze hebben besloten om te bellen in alle resterende duistere krachten van de Galaxy in quarantaine aarde te verdedigen. Dit resulteerde in de zogenaamde Congo Archon invasie van 1996.

Voor een korte periode van een paar jaar, hebben de duistere krachten erin geslaagd de meeste sterrenstelsels controle in straal van 1000 lichtjaar rond de planeet Aarde, met uitzondering van Sirius sterrenstelsel. Ze hebben zelfs in geslaagd om de Pleiadische ster cluster binnen te vallen in 1996 en dit is hoe het eruit zag:

http://www.youtube.com/watch?v=FGBhQbmPwH8

http://www.youtube.com/watch?v=sdbsP86XzA8&list=RDOnsnZvR4X68

Dit was een grote schok voor de Pleiadische ras zoals ze waren voor de invasie hebben doorgebracht honderdduizenden jaren in vrede.

Rigelianen hebben zelfs genomen aa klein aantal Pleiadians gijzelaar, vervoerde ze naar de Aarde in diepe militaire ondergrondse bases onder Zuidwesten en gechipt hen. Dit is hoe het eigenlijk zou kunnen uitzien in Dulce basis ergens in 1996 of 1997:

http://www.youtube.com/watch?v=gAjR4_CbPpQ

De Galactische Federatie heeft Pleiades bevrijd in 1999 en het verzet heeft Pleiadian gevangenen van Dulce en andere bases bevrijd in 2001, maar de Pleiadian wedstrijd moest bijna een decennium om te herstellen van schokken volledig en in staat zijn om volledig te participeren in de Galactische Confederatie activiteiten voor de bevrijding van de planeet Aarde.

In de periode tussen 1996 en 1999, alle Rigelian strangelet bommen en andere exotische wapens werd overgebracht naar de planeet Aarde. De overgrote meerderheid van de fysieke exotische wapens werd verwijderd door het verzet tot 2004, maar een groot deel op etherische exotische wapens bleef tot voor kort.

Onder andere exotische wapens Ik noem fysieke antigravity scalaire wapens. Ieder van hen werden verwijderd door 2004 en het verzet staat niet toe dat dergelijke wapens nooit meer worden ontwikkeld door militair-industrieel complex. The Resistance heeft echter de ontwikkeling van anti-zwaartekracht technologie voor vreedzame doeleinden:

http://m.disclose.tv/news/Boeing_Antigravity_propulsion_comes_out_of_the_closet/100519 # DTV

Sinds 1999 worden de Verrezen Meesters, de Galactische Federatie en de Verzetsbeweging actief verwijderen van lagen op lagen van exotische etherische technologieën uit quarantaine Aarde. Elke keer dat een laag wordt verwijderd, de Opgevaren Meester ontvangen intel over de volgende laag van de Bron. Dan verwijdert Confederatie en Verzet personeel dat naast etherische laag. Dit proces aan de gang was op dezelfde manier tot een paar weken geleden, toen een drastische doorbraak werd gemaakt.

De Verlichte Leraren hebben dan ontvangen intel uit de Bron over alle resterende etherische duistere krachten en hun technologieën. Dit heeft effectief ontbonden de basis is van de realiteit systeem van dualiteit en verwijderde het fundament van de macht van de top Archons op deze planeet. De krankzinnige werkelijkheid van donkere tegenover het Licht zal binnenkort instorten en dan alleen Licht zal blijven en alle lijden zal voor altijd verdwenen.

Met ingang van 8 maart 2014, slechts een laatste laag van etherische archonten en hun exotische etherische wapens blijft. De overgrote meerderheid van etherische Reptielen zijn verdwenen, de meeste van hun technologieën zijn verdwenen, er is vooral een kleine groep van gekke Archons met hun exotische etherische wapens. Of ze hebben strangelet bommen of iets anders is het onduidelijk dat Intel nog steeds ingehouden om veiligheidsredenen. Dit is de enige factor overgebleven die de gebeurtenis voorkomt op dit moment. Hoe lang zal deze laag laatste is ook onduidelijk om dezelfde redenen.

Op het fysieke vlak, alles is klaar voor het evenement. Er is ook een uitgebreide vloot van Federatie schepen rond de Aarde. Er zijn ongeveer 5000000000 gehuld fysieke schepen gepositioneerd in de regio LEO:

http://en.wikipedia.org/wiki/Low_Earth_orbit

Naast dat zijn er ongeveer 120 miljoen gehuld fysieke Confederatie schepen in het gebied tussen de Karman lijn

http://en.wikipedia.org/wiki/K% C3% A1rm% C3% A1n_line

en de Armstrong limiet:

http://en.wikipedia.org/wiki/Armstrong_limit

Het aantal en de strategische positie van gehuld Confederatie schepen in de troposfeer en op het oppervlak van de planeet blijft zeer geheime voor nu.

Toen de eerste barsten verschijnen in de laatste etherische verdediging laag van de archonten, zal gebeurtenissen dan snel volgen. We kunnen verwachten dat de volgende ontwikkelingen opduiken in snelle opeenvolging, niet noodzakelijk in dezelfde volgorde:

-Bekendmaking van uiterst geavanceerde en efficiënte geneeskunde technologieën door middel van de reguliere media

-Onbetwistbare bewijs van het bestaan ​​van Atlantis vrijgegeven door de reguliere media

-Onbetwistbare bewijs van het bestaan ​​van buitenaardse beschavingen vrijgegeven via de massamedia, waarschijnlijk uit geheime NSA-bestanden, door Snowden of een andere klokkenluider

-Volledig functionele vrije energie woonunits te koop via een openbare website

-Arrestatie of fysieke verwijdering van de top leden van de Cabal, vrijgegeven door de reguliere media

-Wereldwijd financiële Reset

-The Event.

Om het proces te versnellen, hebben het Licht krachten mij gevraagd om te beginnen »druk openbaarmaking acupunctuurpunten«. Ik zal eerst op twee van hen.

Ten eerste, ik ben in contact met een zeer sterke positieve groep met aanzienlijke financiële vermogen, productie-infrastructuur en strategisch plan om de massaproductie starten en breng betaalbare vrije energie apparaten voor de mensheid. Ze zijn op zoek naar uitvinders met het werken overunity apparaten die in massaproductie snel kunnen worden gebracht. Als er uitvinders met persoonlijke integriteit dat de bevrijding van de planeet winst plaatsen, zijn niet bang voor de Cabal en hebben werken overunity prototypes die schaalbaar en gemakkelijk gerepliceerd zijn, kunnen ze contact met mij op cobraresistance@gmail.com

Ten tweede is er een bepaald project, die het verzet en het oppervlak bevolking inhoudt. Als er nog mensen die fysiek contact met het verzet of de Agartha netwerk sinds 1996 hadden, kunnen ze contact met mij op cobraresistance@gmail.com

Op het fysieke vlak is de situatie op het oppervlak van de planeet langzaam bereiken van haar hoogtepunt. De Cabal ging te ver en ultimatums zijn door het Licht krachten uitgegeven. De Cabal had een demonstratie van een milde versie van sterrenstof technologie en het werd vrij gegeven:

http://www.washingtonpost.com/world/national-security/attorney-general-eric-h-holder-hospitalized/2014/02/27/3e826da6-9fce-11e3-9ba6-800d1192d08b_story.html

Hier moet ik toevoegen dat stardust kan niet alleen worden gebruikt om te blokkeren, uit te schakelen of uit Cabal leden, kan het ook worden gebruikt om mensen te genezen. Stardust kunnen de meeste oorzaken van chronische pijn in 15 minuten te genezen. Het wordt tijd dat mensen de vraag deze technologie worden vrijgegeven om te helpen brengen genezing voor de mensheid. Er zullen veel andere geavanceerde healing technologieën snel weer vrijgelaten en Positieve Militaire in Egypte heeft zijn eerste stap in die richting gemaakt, ondanks pogingen om hen in diskrediet te brengen:

http://www.theguardian.com/world/2014/feb/28/egypt-unveil-device-detects-cures-aids

Het bestaan ​​van deze apparaten werd direct bevestigd aan mij door Dragon bronnen en bronnen binnen Wit Adel van Egypte.

Mensen worden eindelijk bewust worden van de acties van de Jezuïeten-backed Blackwater / Academi huurlingen in Oekraïne die willen verleiden Oekraïne en Rusland in een militair conflict:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2576490/Are-Blackwater-active-Ukraine-Videos-spark-talk-US-mercenary-outfit-deployed-Donetsk.html

Een van de redenen is dat jezuïeten willen Russisch-Orthodoxe Kerk te wissen in Oekraïne en te vervangen door Jezuïeten-vriendelijke Oekraïense Grieks-katholieke Kerk:

http://henrymakow.com/2014/03/Israel-Shamir-Counter-Coup-in-Crimea%20.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Greek_Catholic_Church

De andere reden is dat jezuïeten willen Oekraïne naar de Europese Unie, dat is een jezuïet creatie toe te voegen:

http://www.djeppink.eu/en/blog/we-are-all-jesuits

Er zijn veel groepen met een sterke militaire vermogens die worden steeds zeer boos op de Cabal en het Licht krachten kan en zal hen niet tegenhouden langer, zodat deze groepen zal waarschijnlijk beginnen met het verwijderen leden van de Cabal van de planeet, als ze haven ’t al, en ze zullen niet wachten tot de massale arrestatie scenario en de Event. Hier moet ik toevoegen dat slechts ongeveer 10% van de jezuïeten behoren tot de duistere krachten en veel leden van de Cabal zijn binnen de Illuminati netwerk tegen hun wil, zodat ik de bovengenoemde groepen zou vragen om onderscheidingsvermogen te gebruiken in hun Cabal verwijderingsoperaties.

Een van die groepen heeft meegedeeld dat, indien nog slechts een persoon overlijdt als gevolg van Blackwater / Academi huurling acties in Oekraïne, zullen ze beginnen met het verwijderen van de huurlingen, en als dit niet genoeg is, zullen ze beginnen met het verwijderen van de top leden van de Cabal een voor een.

Een andere groep heeft geadviseerd Poetin dat in plaats van het oplossen van de Oekraïne conflict militair, moet hij Spetsnaz agenten te sturen om te beginnen met het verwijderen van leden van de Cabal.

Een mysterieuze »onbekende weldoener« heeft bepaalde maffia groepen benaderd en ze hebben trouw gezworen aan hem en keerden hun rug naar hun vorige sponsors, de Illuminazi en de jezuïeten.

Er zijn minstens twee groepen klaar voor actie en ik zal ze niet specifiek te noemen.

Zoals Fulford vorige week heeft gezegd: “In de tussentijd kijken als senior kabbalisten verdwijnen een voor een.”

Geplaatst door Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2014/03/quarantine-earth-endgame.html

Advertenties