Interactieve lezing ‘Numerologie: de taal der getallen’ – Univer sele wetten en heilige geometrie, dinsdagavond 4 februari 20:00 uur Bibliotheek de Meierij, Sint-Oedenrode

‘Numerologie: de taal der getallen’

Universele wetten en heilige geometrie

Op de valreep nog een laatste herinnering aan de laatste lezing van de Spirituele maand in Sint Oedenrode. Jullie zijn van harte welkom op dinsdagavond 4 februari in Bibliotheek de Meierij, Markt 30 in Sint-Oedenrode!

Numerologie, universele wetten en heilige geometrie

Lichtdruk van ons bestaan

Veel van ons willen graag meer weten over zichzelf, hun kinderen of anderen. Wie we nu eigenlijk zijn, wat ons doel is in het leven, welk werk bij ons past. Waarom we reageren zoals we doen, waarom onze relatie tussen ons, onze kinderen of anderen soms niet lekker loopt. En ook waarom ons leven zo verloopt en waarom bepaalde dingen gebeuren. Met numerologie heb je een instrument in handen om hier inzicht in te verkrijgen.

Ieder mens heeft bij zijn geboorte zijn blauwdruk meegekregen, waar zijn persoonlijke eigenschappen op te vinden zijn. Die eigenschappen zijn een vast gegeven. Ze geven aan waarom het ene je zo gemakkelijk afgaat en waarom het andere zo moeilijk te leren of te veranderen is. Ze verklaren ook waarom je een bepaald gedrag vertoont of emoties ervaart, zoals blijdschap en vrijheid, maar ook onzekerheid en onrust. En vooral: waar je energie van krijgt!

Universele wetten

Numerologie, universele wetten en heilige geometrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Universele wetten en heilige geometrie omschrijven de achterliggende dynamiek die ten grondslag ligt aan de orde en harmonie in het universum; en dus van onszelf. En zoals Marja de Vries het zegt: ‘wanneer je je leven leidt in lijn met de universele wetten, gaat het makkelijker, kost het minder moeite en komt het meer overeen met wie we in essentie zijn en is het in harmonie met het grotere geheel’.

Vandaar dat ik tijdens deze interactieve lezing aandacht schenk aan deze universele wetten en heilige geometrie: de basis van numerologie.

Interactieve lezing

Wil je weten welke eigenschappen op jouw blauwdruk of die van je kinderen te vinden zijn en wat jouw allergrootste doel in jouw leven is? Waar jij energie van krijgt en wat je ook het allerbeste kunt? Op welke manier je deze informatie kunt gebruiken bij de opvoeding, bij begeleiding, bij hooggevoeligheid? Kom dan een avond luisteren en rekenen aan de hand van de getallen van geboortedata en leer welke inzichten getallen herbergen. En vooral om te ontdekken dat iedereen altijd precies goed is zoals hij of zij is.

Deze interactieve lezing is bedoeld voor jou als individu, als ouder, leerkracht, medewerker van kinderopvang of peuterspeelzaal, coach, counselor; oftewel iedereen die het belangrijk vindt om te kunnen begrijpen en voelen wie hij of zij is en waar gedrag en emoties vandaan komen.

Wanneer: Dinsdagavond 4 februari

Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Waar: Bibliotheek de Meierij, Markt 30 te Sint-Oedenrode.

Deelname: € 7,50 per persoon

Wilt u aan deze interactieve lezing deelnemen, dan kunt u zich van tevoren aanmelden bij Willy van Berkel via 06-10861979, bij Frank Withoos via 06-37175452 of per e-mail via SpiritueelRooi@live.nl.

Advertenties