Portal 2012: Cobra’s Update ‘Wekelijkse Bevrijding Meditaties Fase 2 – Iedere zondagavond om 20:00 uur te Amsterda m, Brussel, Parijs, Berlijn

Portal 2012: Cobra’s Update ‘Wekelijkse Bevrijding Meditaties Fase 2 – Iedere zondagavond om 20:00 uur te Amsterdam, Brussel, Parijs, Berlijn

De planetaire situatie op de niet-fysieke vlakken is verbeterd tot het punt waar we kunnen beginnen met de tweede fase van onze wekelijkse bevrijding meditaties.

Om je geheugen op te frissen, kun je lezen over de eerste fase hier:

http://2012portal.blogspot.com/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_15.html

Of bezoek de hoofd facebookgroep hier:

http://www.facebook.com/groups/234573276650941/

We hebben een uitbreiding van onze wekelijkse meditaties in fase 2. De tweede fase omvat de Godin Vortex technologie om het proces van het opruimen van de niet-fysieke sferen te versnellen.

We gaan door met onze wekelijkse meditatie elke zondag om 19:00 GMT (om 20:00 uur te Amsterdam, Brussel, Parijs, Berlijn). U kunt uw lokale tijd hier te vinden:

http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Instructies:

1. Ontspan je lichaam en geest door te kijken naar uw adem voor een paar minuten.

2. Visualiseer een pijler van elektrisch blauw licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, dat door je lichaam gaat naar het centrum van de Aarde. Bewaar deze pijler van Licht actief voor een paar minuten. Visualiseer dan dat alle negatieve entiteiten rond de aarde worden verwijderd uit de etherische en astrale gebieden, samen met al hun negatieve spirituele technologieën en magische gereedschappen en dat al die partijen door de niet-fysieke vrijheidsstrijders van het Licht naar het Licht worden begeleid. Visualiseer dat dit proces wereldwijd rustig en soepel plaatsvindt. Visualiseer de wereld eindelijk vrij van geestelijke slavernij, vrij van alle duistere Archons, Reptielen, demonen, elementalen en andere negatieve niet-fysieke wezens. Visualiseer dat de trilling van de etherische en astrale sferen lichter en helderder wordt totdat alle duistere wezens verdwenen zijn en alleen licht blijft.

3. Visualiseer een vreedzame overgave van de leden van de fysieke duistere Cabal, zoals centrale banken criminelen de Rothschilds en Rockefellers, en andere leden van deze kliek zoals Henry Kissinger, George Bush, de Jezuïeten enzovoorts en dat zij terugtreden uit hun posities van macht, de controle vrijgeven van het financiële systeem en de massamedia. Visualiseer dat het burgerlijk gezag die leden van de Cabal arresteren die zich niet wensen over te geven. Visualiseer dat dit proces wereldwijd rustig en soepel plaatsvindt. Visualiseer de wereld eindelijk vrij van financiële slavernij, vrij van alle duistere dictators en corrupte politici.

4. Visualiseer een heldere nieuwe toekomst voor de mensheid, met het op zijn plaats zetten van een nieuw en eerlijk financieel systeem, met alle schulden geannuleerd, welvaartsfondsen voor humanitaire projecten vrijgegeven, geavanceerde technologieën geïntroduceerd, ecosysteem genezen en mensen eindelijk vrij van alle onderdrukking. Visualiseer een helder spirituele gouden eeuw met engelen, feeën, dolfijnen, eenhoorns, spirituele gidsen en andere wezens van Licht die de etherische en astrale gebieden bewonen. Visualiseer alle wonden van de mensheid genezen, de hele mensheid geïnspireerd en met iedereen begeleid door hun eigen verbinding met hun eigen ziel en de Bron.

5. Sta op, hef je handen boven je hoofd en begin om je lichaam te draaien met de klok mee.

6. Terwijl je dat doet, zing mantra iiii (uitgesproken als ee-ee), zodat het door je hele lichaam trilt en visualiseer je lichaam die zich in een schitterende zuil van Licht vormt, met miljoenen sterren in de kleuren van de regenboog verspreid binnen die zuil van Licht.

7. Ga door met het zingen van de mantra en roteren. Na een paar minuten, houd je je handen dicht bij je lichaam en ga je verder met de klok mee te draaien.

8. Terwijl je dat doet, ga je de mantra eeeaaa zingen zodat het door je lichaam trilt en visualiseer een regenboog vortex van Licht die zich uitbreidt vanuit je hart naar buiten de hele planeet in. Doe een beroep op de aanwezigheid van uw spirituele gidsen, Verrezen Meesters, de Pleiaden, engelen, tweelingzielen, soulmates, soul families en andere wezens van het Licht. Houd het zingen van de mantra aan en blijf voor tijdje draaien in de aanwezigheid van al die wezens van licht. Wanneer je klaar bent, ga je weer zitten, let even op je handpalmen om duizeligheid te verminderen.

U kunt deze meditatie wekelijks doen of zelfs vaker als je je zo wordt geleid. Door het bundelen van onze krachten met meer mensen, zullen de niet-fysieke sferen eerder worden bevrijd om ons uiteindelijk in de Event (Gebeurtenis, evenement) leiden.

De Godinnen Spiraal
The Goddess Spiral

De Lichtkrachten hebben ons gevraagd om The Goddess Spiral te creëren, een speciale cd die het Godinnen bewustzijn activeert in de luisteraar en helpt bij het activeren van de Godinnen Vortex. De Goddess Spiral is een gezamenlijk project tussen mij, Isis en Medwyn Goodall. Isis is een codenaam voor een vrouw die persoonlijk contact met de Godin Isis heeft. De Godin gaat in haar lichaam, verankert positieve energie in alle vlakken van creatie en stuurt zegeningen en liefde voor iedereen. Medwyn Goodall is een van de beste componisten van inspirerende muziek op de planeet en hij hielp ons om de Goddess Spiral te creëren. U kunt de cd beluisteren wanneer u zich wenst te verdiepen in het Godinnen bewustzijn of de bevrijding voor deze planeet wenst te versnellen. Luisteren naar de CD wordt speciaal aanbevolen voor onze wekelijkse bevrijding meditaties.

U kunt de promo video op Youtube bekijken om een voorproefje te krijgen van waar we het over hebben:

U kunt de CD hier kopen:

http://medwyngoodall.net/products-page/isis-cobra/the-goddess-spiral/

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2013/03/weekly-liberation-meditations-phase-2_9.html

Advertenties