Portal 2012: Cobra’s Update ‘Rapportage Terug naar de Onschuld Activering.’ 25 december 2013

Portal 2012: Cobra’s Update ‘Rapportage Terug naar de Onschuld Activering…’ 25 december 2013

Onze Terug naar de Onschuldactivering (Return to Innocence) was een gedeeltelijk succes. Hoewel de kritische massa op het oppervlak van de planeet nog niet werd bereikt, zijn we er nog steeds in geslaagd om veel energie van onschuld te verankeren in het planetaire energienet. Dit zal helpen om de Matrix in de nabije toekomst op te lossen.

Onze kerngroep in Glastonbury was zeer succesvol in het volledig verankeren van de energie in de Glastonbury vortex en het door de leylijnen over te brengen in de etherische planetaire energienetwerk. In plaats van het zware stormweer dat werd voorspeld, creëerden we dit:

Vlak voor de activering hebben we onder begeleiding een ondergrondse energie vortex in Glastonbury bezocht en dat was een heel bijzondere ervaring. Die plek is een van de ingangen naar ondergrondse tunnels en terwijl we ons verzamelden rond het heilige zwembad, werden we discreet bekeken en gezegend door het verzet.

Hoewel het raam van mogelijkheid (window of opportunity) vandaag is gesloten, zijn we er collectief in geslaagd om de trillingsfrequentie van de planeet aanzienlijk met alle portalen (poorten) die we in het verleden hebben geopend te verhogen. Dit betekent dat de Gebeurtenis (Event / evenement) nu ook op elk moment tussen windows of opportunity kan gebeuren en de volgende window of opportunity in het voorjaar volgend jaar betekent alleen een verhoogde kans voor de Gebeurtenis, dat ervoor kan gebeuren, dan, of erna. De Lichtkrachten doen er alles aan om de oppervlakvoorwaarden voor te bereiden op het evenement, zodat het zo snel mogelijk kan gebeuren.

Meer details over de planetaire situatie en de Event (Gebeurtenis) komen in mijn volgende update.

Overwinning van het Licht is dichtbij!

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/

Advertenties