Maand van de Spiritualiteit 10 januari t/m 9 februari 2014

De Maand van de Spiritualiteit

Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. De initiatiefnemers van De Maand van de Spiritualiteit willen aansluiten bij deze groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien.

Spiritualiteit kan heel concreet evenwicht, voeding en richting geven in een complexe wereld. Richting voor een betere omgang met de medemens, onze leefomgeving en onze planeet. Door met aandacht voor wat er écht toe doet te leven, door bewuster te werken en met anderen om te gaan, vinden we balans, kan het leven gaan bruisen en leven we met ‘hartstocht’.

Voor wie
De Maand van de Spiritualiteit heeft als doelstelling om toegankelijk te zijn voor iedereen met interesse in spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Ongeacht leeftijd, sekse of religieuze achtergrond.

Wat is spiritualiteit
De Maand van de Spiritualiteit wil een breed begrip van spiritualiteit hanteren. Hierbij beperkt ze zich niet tot enkel institutionele vormen van spiritualiteit en zelfs niet tot alleen de religieuze invalshoek. De Maand wil ruimte bieden aan zowel de spiritualiteit die verbonden is met de relatie God-Mens, als aan spiritualiteit die meer verbonden is aan Levenskunst.

Activiteiten

Tijdens De Maand van de Spiritualiteit (van 10 januari t/m 9 februari 2014) is er van alles te beleven in het land. Kijk in onze kalender wat er bij u in de buurt te doen is.

Openingsactiviteit

Op 10 januari opent Arie Boomsma Zin Inn, het openingsevent van De Maand vande Spiritualiteit. Tijn Touber geeft een Spoedcursus Verlichting en Paul Loomans geeft een Handleiding in Tijdsurfen. En dat is niet alles: lach workshops, yoga- en signeersessies, wandelingen, muziek, stoomcursussen en workshops van o.a. Jan Geurtz, Guido Wernink en Patty Harpenau.

Kom ook naar het Lichter Leven event, de opening van de Maand van de Spiritualiteit op vrijdag 10 januari van 15 tot 20 uur.

Koop nu uw kaarten op www.roos.nl

Datum & Tijd: 10 januari 2014 van 15:00 tot 20:00 uur
Plaats: Centrum De Roos, Amsterdam

Nieuwsbrief

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief van de Maand van de Spiritualiteit.

Doorlinken

Ga naar de activiteitenkalender >

Meld nu uw activiteiten aan >

Ga naar de website >

Kaartverkoop openingsactiviteit 10 januari 2014 >

Aanmelden nieuwsbrief >

Advertenties