Portal 2012: Cobra’s Update ‘TERUG NAAR DE ONSCHULD. MAAK dit BEKEND! Maandag 2 december 2013

Portal 2012: Cobra’s Update ‘TERUG NAAR DE ONSCHULD… MAAK dit BEKEND! Maandag 2 december 2013

TERUG NAAR DE ONSCHULD

RETURN TO INNOCENCE

21 – 12 – 2013

Na de zeer succesvolle activering van de Aion portal, is het tijd om opnieuw actie te ondernemen! Daarom zullen we elkaar in grote en kleine groepen ontmoeten, zowel individueel als in koppels, op het moment van de zonnewende op 21 december om de ‘Return to Innocence’ (Terug naar de Onschuld) te ervaren. Velen van ons zullen verzamelen en ons open stellen naar het diepste aspect van ons wezen, de onschuldige ziel, om ons bewustzijn te verankeren buiten de wereld van spelen die de Cabal met ons probeert te spelen.

Onze innerlijke ervaring zal het plan voor planetaire bevrijding ondersteunen, zodat het zich zo snel mogelijk manifesteert, als niet-gewelddadig en zo soepel mogelijk verloopt. We kunnen het doen! Het moet bekend worden! We moeten veel mensen te bereiken, zodat de kritieke massa mensen de het werkelijk doen wordt bereikt. Post het op uw websites en blogs. Als u een alternatieve media outlet kent, kunt u deze naar hen sturen. U kunt een Facebook-groep voor een lokale groep mensen maken in uw deel van de wereld. U kunt een video hierover maken en het op Youtube posten.

Het moment van de zonnewende op 21 december zal een culminatiepunt zijn van een mini-portaal, dat zal openen op het einde van oktober-december ‘Window of Opportunity’ (Venster van Mogelijkheid). Deze mini portaal zal verder een multidimensionaal venster en anker zijn de energieën van de Aion portaal en aarden en ons voorbereiden op de activering van een zeer belangrijk portaal die in april 2014 wordt geopend.

De mini-portaal zal met volle maan op 17 december openen, zal haar keerpunt hebben met Return to Innocence activering op 21 december en sluit op 25 december.

De heliocentrische grafiek voor Return to Innocence activering toont een grote driehoek van Jupiter, Saturnus en Chiron (samen met Juno), een groot vierkant genezen (healen) van Venus, Vesta, Mercurius en Juno. Dit betekent dat de tijd van de genezing van alle spanningen binnen de collectieve vrouwelijke principe eindelijk mogelijk is, en leidt ons naar de terugkeer van onschuld:

Als we in contact met onze onschuldige aanwezigheid van onze Ziel, zijn we buiten het bereik van de Cabal en hun manipulaties. Wanneer een kritieke massa mensen die onschuld ervaart, is er geen weg terug. Het zal leiden tot de desintegratie van Archon controlesystemen van karma, gebrek en schuld en opent ons collectieve bewustzijn voor de komst van het wonderbaarlijke.

Wonderbaarlijke werkelijkheid is de toekomstige bestemming van onze planeet en het toekomstige resultaat van de evolutie van de totaliteit van ons heelal, waar we allemaal samen zijn in het Ene.

We zijn geprogrammeerd door de archonten in Atlantis om te stoppen met geloven in sprookjes en de werkelijkheid te kopen die ze voor ons gecreëerd hebben. Maar we hoeven het spel volgens hun regels niet meer te spelen. Het is tijd om wakker te worden en te beginnen met het creëren van een realiteit die we allemaal verdienen. Wanneer je een sterk contact met je innerlijke onschuld hebt, hoef je niet te worstelen om te overleven of enig ander aspect van de programmering van de Cabal te volgen. U kunt het spel verlaten en alles wat je nodig hebt te laten manifesteren door de magnetische manifestatie van jezelf uit te drukken als een Ziel en het volgen van je goddelijke zending die je helpt om bij te dragen aan de planetaire bevrijding.

We zullen met onze activatie in Glastonbury in Groot-Brittannië zijn. Glastonbury is een van de meest krachtige Godin draaikolken (vortices) op de planeet en de perfecte plek om de Return to Innocence activering verankeren. U bent meer dan welkom om ons aan te sluiten:

http://portal2012.org/Glastonbury.html

Zelfs als u ons niet kunt deelnemen in Glastonbury, kunt u deze activatie doen in je eigen groep of zelfs alleen, waar ter wereld u ook bent. Zullen we allemaal doen deze activering op hetzelfde moment, op het moment van de zonnewende, die komt op 21 december om 5 uur 11 minuten uur UT / GMT. Dit is gelijk aan 18:11 CET in Midden-Europa, 12:11 EST in New York, 11:11 CST in Chicago, 10:11 MST in Phoenix en 09:11 PST in LA.

U kunt het exacte tijdstip van de activering voor veel plaatsen hier te bekijken:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Return+To+Innocence&iso=20131221T1710&p1=2477

Instructies:

1. Wijd 21 december aan het in contact te komen met je innerlijke onschuld. Lees een sprookje. Speel met je kind. Kijken naar de zonsopgang. Ruik de bloemen. Smile.

2. Paar minuten voor zonnewende maak het je gemakkelijk, sluit je ogen en ontspan door te kijken naar uw adem

3. Elke keer dat je uitademt, straal je innerlijke onschuld in je omgeving door je hart chakra en blijven doen voor wanneer tussen de 5 en 30 minuten

Updates over de ‘Terug naar de Onschuld’ (Return to Innocence) activering:

http://2012portal.blogspot.com/

Victory NU! Bevrijding NU!

Geplaatst door Cobra op 11:57

Vertaling FrankW <zielsvreugde>

Advertenties