Boodschappen van Matthew: ‘Kerstgroeten, Nelson Mandela, onze vooruitgang.’ 14 december 2013 via Suzy Ward

Boodschappen van Matthew: ‘Kerstgroeten, Nelson Mandela, onze vooruitgang…’ 14 december 2013 via Suzy Ward

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die gesteld zijn door veel mensen in Amerika maar ook over de hele wereld. Matthew’s ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en andere meesters. www.matthewbooks.com

Kerst groeten, Nelson Mandela, onze vooruitgan…

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Terwijl jullie dit seizoen vieren met traditionele muziek, vrolijkheid en festiviteiten met familie en vrienden, denken jullie ook aan degenen die verdriet hebben of wier omstandigheden ernstig zijn. Jullie zouden ook blij met ons zijn als je de overvloed van licht kon zien stralen uit jullie en de begunstigden van jullie zorg en samen delen – het is een spektakel om te zien, geweldig!

Hoe glorieus is het die schittering die ook uitstraalde uit de uniek juichende en gekleurde herdenkingsceremonie die een van jullie schitterendste zielen eerde. De internationale bijdrage aan Nelson Mandela stond gelijk aan zijn welkom in het Nirvana, waar blije menigtes samen kwamen om zijn leven te vieren.

Mandela gaf een voorbeeld dat de weg naar vredige verzoening via vergeving gaat, via eerlijkheid, bescheidenheid, medeleven en respect. Hij hoefde niet bewust te weten dat de energie van die uitdrukkingen van liefde de meest krachtige kracht in de kosmos is en dat ieder leven onderling verbonden is met die energie. Hij leefde vanuit zijn hart, de zetel van de ziel, waar die universele waarheden bekend zijn en daarom slaagde hij in het verenigen van de volken van zijn land en in zijn andere diplomatieke en politieke ondernemingen.

De meesten van Aarde’s bevolking kent die waarheden ook niet. Net als Mandela, handelen velen door hun inspiratie op zielenniveau en zij genereren licht op talloze manieren.
Een heerlijk voorbeeld, dat veel meer laat zien dan woorden die liefdes energie kunnen beschrijven die uit de eenheid komt van spirit, is deze korte film:

. Trip the Light, dansen met het Licht.

Door vast te weten dat dit een ongewoon drukke tijd voor jullie is, houden we onze december boodschap kort, maar we kunnen dit jaar niet tot besluit laten komen zonder jullie te vertellen dat de lichtwezens in dit hele universum immens moed vatten door jullie groei, spiritueel en bewust!

Meer dan ooit eerder zijn jullie je bewust en dankbaar voor zegeningen in je leven en de verheffende ontwikkelingen in jullie gemeenschappen, regio’s, landen, jullie wereld. Door je intuïtie te volgen – wat een schitterende stap voorwaarts is in zielenontwikkeling – zenden gedachten, gevoelens en daden van mensen rond de wereld de hogere vibraties verder door met hoop en optimisme.

Kijk vooruit naar het opvrolijkende, verlichtende jaar 2014. Gelukkig Nieuw Jaar, lieve Aarde familie!

________________

LOVE and PEACE Suzanne Ward suzy

Toen de computer die ik vorige juli kocht, twee weken geleden, crashte, maakte het moederbord zichzelf schoon. En werden 20 jaar en meer gegevens verloren. Ook mijn back-up systeem nam niks meer op nadat die aan de nieuwe computer was gehaakt en ik kan ook zijn oude files niet meer openen, dus beide bronnen van mijn boodschap distributie lijsten zijn kapot. Door in de oude computer te zoeken, vond ik twee verouderde lijsten, maar de zesde lijst die was opgewaardeerd met 99 email adressen zijn allemaal weg.

Dit, nu, is mijn enige middel om jullie te laten weten dat als je normaal de boodschappen kreeg via suzy en je kreeg deze nu niet, dan is dat de reden. Ik hoop dat je ze op mijn site ziet of gepost door een ander, of misschien stond je op de lijst van iemand die Matthew’s boodschappen doorzond. Maar in plaats van mij te schrijven, voeg je liever bij de Yahoo groep (die link staat boven aan de Matthew’s pagina op www.matthewbooks.com ) dit is de enige veilige weg om de boodschappen direct te krijgen en verander dan je email adres als dat nodig is. Dit is geen interactieve groep – jullie Yahoo adres zal exclusief gebruikt worden door de groep administrateurs die de boodschappen uitzenden.

Een Vrolijk Kerstfeest en een prachtig helder Nieuw Jaar! Suzy

Bron: http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=174&z=2

Vertaling: Winny < winnyd >

Advertenties