‘Deze energie die je nu voelt representeert je vervulde wens van jouw te nemen stap.’ SaLuSa van Sirius via MADAD, 29 november 2013

‘Deze energie die je nu voelt representeert je vervulde wens van jouw te nemen stap…’ SaLuSa van Sirius via MADAD, 29 november 2013

De energie stijgt op ieder bestaansniveau omhoog – in de kern van jullie planeet, aan de oppervlakte, binnenin jullie en alle levensvormen die met jullie samen bestaan, en rondom jullie planeet – en het creëert een perfect uitgangspunt voor de lang verwachte verheffing in z’n geheel. Jullie zullen zeker voelen hoe deze energie jullie volledige lichamen vult, zonder enige twijfel achterlatend dat er iets gebeurt. Deze energie herinnert je er misschien aan de gevoelens die je had toen je ontwaakte, en de energie binnenin begon te stromen, en het proces van jouw verandering aanving. Deze keer, sluit de energie die nu in jullie wezens stroomt, jullie voorbereidingen af voor de stap omhoog, en het zal ongetwijfeld als meer delicaat en zacht aanvoelen, omdat je nu in staat bent om zoveel meer waar te nemen en te voelen. En deze hogere vibratie welke alles in zich draagt wat nodig is om jullie verandering af te ronden, heeft het volledig spectrum van hogere energiepatronen. Deze patronen gaan gemakkelijk de lichamen binnen van diegenen die er klaar voor zijn om zich bij hun multidimensionale bestaansrealiteit te voegen, en zij absorberen volledige informatie binnenin.

Degenen die ervoor kozen om met minder snelheid voort te gaan kunnen één voor één informatie absorberen totdat zij alles ontvangen hebben en klaar zijn voor de verandering waartoe deze energiepatronen je in staat stellen dit te doen. Door ze te accepteren wanneer zij naar binnen gaan, sta je ze toe om zich te mengen met je eigen lichaamscellen en hen compleet te veranderen en alle oude energiepatronen los te laten welke voorheen jouw fysieke bestaan creëerden. Zij zijn niet meer nodig om aanwezig te zijn binnenin jouw wezen, daar jij aan jouw opschonen/verwerken hebt gewerkt met zoveel vastberadenheid en intensiteit, dat je deze informatie naar de Schepping Krachten hebt gezonden met zeer sterke en duidelijke bevestiging van jouw gereedheid om in het hogere bestaansniveau te stappen. Dus deze energie die je nu voelt representeert je vervulde wens van jouw te nemen stap, en met begrip van de basis principes van het leven binnenin de hogere realiteiten, ben je er klaar voor om je wens te volgen en dit deel van je reis af te sluiten.

Het volgende deel van jullie reis is voor een ieder reeds op de juiste plek, en zonder illusie welke je visie kan blokkeren zal je het zonder enige twijfel duidelijk zien en volgen. Diegenen die het op dit punt van hun evolutie nog niet kunnen zien, ontvangen en blijven ontvangen alle hulp van hun Gidsen, die hen hun gekozen pad beetje bij beetje zullen laten zien. En zelfs wanneer zij ervoor kiezen om deze begeleiding nu niet te volgen, zullen zij duidelijk de tekenen zien wanneer zij er klaar voor zijn om het huidige vibratie niveau te verlaten en het volgende ervaringsniveau binnen te stappen. Het is met zekerheid te zeggen dat geen Ziel wenst om langer op een zelfde niveau te verblijven dan nodig is, omdat we allemaal de wens binnenin bij ons dragen om te onderzoeken en te leren, en wanneer de tijd daar is, is iedere Ziel er klaar voor om verder te gaan, na ontheven te zijn van al de nodige ervaringen en het respectievelijke begrijpen ervan.

Ik ben SaLuSa van Sirius en voel jullie energie snel hoger worden daar jullie voelen dat jullie wens op het punt staat zich te manifesteren. Voel de vibrerende energie binnenin jullie lichamen en sta die toe om de veranderingen af te ronden. Jullie zullen heel snel het verschil herkennen wat deze energie heeft gecreëerd en weten dat al de verrassingen die jullie verwachten snel zullen volgen.

Channeler: MADAD

Bron: [http://salusathroughfaithandhope.blogspot.nl/2013/11/english-salusa-29112013.html]

Vertaling: André

Advertenties