Vanavond 28 november 2013 de Aion Portaal Uitlijning and Kosmisch Hart Activatie, om 20:00 uur ECT (Amsterdam, Brussel, Parijs, Oslo, Berlijn) of 19:00 uur UTC / GMT (Londen)

Vanavond 28 november 2013 de Aion Portaal Uitlijning and Kosmisch Hart Activatie, om 20:00 uur ECT (Amsterdam, Brussel, Parijs, Oslo, Berlijn) of 19:00 uur UTC / GMT (Londen)

Om de energieën van de Aion Portaal Activering uit te lijnen en ons Kosmische Hart te activeren zullen we ons toch weer verenigen op 28 november (Thanksgiving Day in de Verenigde Staten ) op 20:00 uur (Amsterdam, Brussel, Parijs, Oslo, Berlijn) of om 19:00 UTC / GMT (Londen) wanneer de komeet ISON op zijn dichtste punt bij onze Zon zal zijn.

Op 23 november 2013, kwamen we samen collectief bij elkaar als Een Verenigd Kosmische Hart door de Aion Portaal activering. Op dit moment, een heliocentrisch configuratie vond plaats op het hoogtepunt van de Uranus-Pluto vierkant. Deze heliocentrische configuratie werd geactiveerd door Mercurius, Venus, Jupiter, Saturnus, Neptunus en Pluto, die een zespuntige ster mandala gevormd rond de zon om vervolgens te activeren in een tetraëdervormige ster die alle leven opgetild naar een hoger niveau van Kosmische bewustzijn. De tetraëdervormige ster werd vervolgens verder geactiveerd via ons hart chakra en tegelijkertijd binnen de oorspronkelijke Goddelijke-Acht Blauwdruk, die ons dieper in onze dienstverlening als heilig Transfigurerende Vlammen van de Goddelijke Liefde. Ten tijde van deze activering, stuurde de Grote Centrale Zon een energie mini-puls via onze Zon en door de zespuntige ster mandala van planeten tot een harmonische resonerende golf van Solar Christusbewustzijn die werd ervaren door alle Leven in ons zonnestelsel te creëren.

Verder kregen we de kans aangeboden als de I Ben Avatar ras , naar de Kristallijn Zon Zonneschijf van Licht in ons hart te ervaren door het activeren van zeven multidimensionale Kamers of Bloembladeren van Licht in ons hart. Door het activeren van deze multidimensionale Bloembladeren van Licht in ons hart chakra, we geholpen om de hart chakra van Moeder Aarde te activeren. Deze zeven stromen van Goddelijk Licht werden versterkt door de activiteit van zonnevlammen en vele Legioenen van Licht van Boven en droeg Kristallijne Zonnelicht (Solar) frequenties van de trillingen van wijsheid, manifestatie, verlichting, inzicht en begrip, vrijheid, vreugde, zaligheid, Goddelijke Liefde en Eenheid Bewustzijn die in en rond het Licht Lichaam van Moeder Aarde in de 12 Gouden Solar Zonneschijf ingevoerd. Vanaf hier deze Solar Licht frequenties aangesloten op de aarde chakra punten, leylijnen en heilige plaatsen en dan terug in ons hart als we onze innerlijke Kristallijn Zonneschijf Zon van Licht geactiveerd. Zoals alle Leven badend in de koper-goud en roze-gouden vlammen van Solar Christusbewustzijn door de Overlichtende van Helios en Vesta, werden we dieper opgenomen in Solar Christusbewustzijn en de samenvoeging met onze Geliefde IK BEN Aanwezigheid. We zullen verder helpen bij het ​​actualiseren deze stromen van Goddelijk Licht en Solar Christusbewustzijn door de lichtschermen en de 144 Eenheidsraster van Goddelijke Liefde op 28 november als we Comet Ison zullen ervaren. Zoals de lichtschermen versterken, activeren en actualiseren deze Licht gecodeerd Kristallijne Solar frequenties naar de maximale Kosmische wet kan toestaan, zullen we het ontwaken van al het leven op dit aardse niveau te visualiseren. En zo is het.

Om deze schriftelijke aanroeping bekijken, kijk dan op

[http://www.pleiadianlight.net/november-2013-sacred-cosmic-fire-of-abundance/]

Invocation door Anrita Melchizedek www.pleiadianlight.net

Muziek door Aeoliah www.aeoliah.com

Om de energieën van de Aion Portal Activering uitlijnen en onze Kosmische Hart activeren we zullen toch weer verenigen op 28 november (Thanksgiving Day in de Verenigde Staten ) op 19:00 UTC / GMT wanneer de komeet ISON zal zijn op zijn dichtste punt tot onze Zon, doen de meditatie gepresenteerd in de volgende video:

Video van de Meditatie op de Aion Portal Activering:

[http://www.youtube.com/watch v = cqPvZoEeu6A?]
(doe
 dit voor het inroepen, indien gewenst)

Voor informatie over ISON:

[http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov /comet_ison /]

[http://www.pressofatlanticcity.com/ Nieuws / pers / new_jersey /ster-watch-dankzegging-LIGht-tonen-waarschijnlijk-van-komeet-big /article_e015d768-5580-11e3-a340-0019bb2963f4.html]

U kunt het exacte tijdstip van de activering voor uw stad hier te bekijken:

[http://www.timeanddate.com/Worldclock /fixedtime.html? msg = + Aion + Portal + uitlijning + en + Cosmic +Hart + Activatie & iso = 20131128T19 & am = 30]

Victory NOW! ! Bevrijding NU [Please post deze informatie op uw websites, blogs en ​​eventuele alternatieve media stopcontact dat u misschien kent van] Voor updates over de opening van de AION portal, etc:

[http://2012portal.blogspot.com/]

[https://www.facebook.com/events/540410652705248/556829877729992/?notif_t=plan_mall_activity]

Advertenties