‘Velen van jullie hebben voorheen hogere realiteiten ervaren.’ SaLuSa van Sirius via MADAD, 19 november 2013

‘Velen van jullie hebben voorheen hogere realiteiten ervaren…’ SaLuSa van Sirius via MADAD, 19 november 2013

Zijn jullie er klaar voor om ondergedompeld te worden in een dieper gevoel van Liefde dat onmiddellijk je wezen zal omringen wanneer je je hogere realiteit binnenstapt. Deze Liefdesenergie veranderd jullie nu, en hoe meer je het binnenlaat des te meer je aangetrokken wordt naar je nieuwe ervaringen. Liefde binnen laten komen betekent naar jezelf te kijken op de manier wie je werkelijk bent en alles accepteert wat het gehele wezen creëert met het begrip dat de liefde voor jezelf en anderen je gegeven is. Elk deel van je lichaam, iedere herinnering en gedachte creëert eenheid met je Ziel, je bewustzijn die de fysieke vorm en situaties gewenst heeft om te ervaren tijdens dit leven, om je perfect naar het punt te leiden waar je nu bent. Deze Liefde geeft je een dieper inzicht van je ervaringen en vergaard er meer wijsheid uit, en wanneer dit inzicht komt kun je de gedachte ervaringen met de corresponderende herinneringen en gedachten loslaten en jezelf totaal bevrijden voor Het Nieuwe.

Voel hoe de energie van het woord “Nieuw” met je resoneert. Velen van jullie hebben voorheen hogere realiteiten ervaren, maar hebben jullie bewustzijn nooit eerder ervaren of nooit verbonden met deze vorm van Ascentie, dus voelen jullie allemaal de immense aantrekkingskracht om het allemaal te doorleven. Al het nieuwe creëert altijd zo’n aantrekkingskracht voor ons allemaal, daar we weten dat het ons meer wijsheid en wetenschap brengt welke we niet zouden bereiken zonder diep en totaal onze keuzes te ervaren. Deze laatste momenten van alleen binnen de oude realiteit te leven zijn er voor jou om dit te ervaren en die keuzes te overwegen die nog steeds op de een of andere manier zich vastklampen binnen jouw denkgeest en laat ze uiteindelijk los met een groot begrijpen waartoe jullie nu in staat zijn. Ervaar de vrijheid die er spoedig op volgt, en wij weten dat je niet langer met dit werk zult wachten tot een later tijdstip. Wij weten dat lagere vibratie ervaringen soms erg moeilijk zijn en sterke gevoelens van droefheid en vele andere gevoelens hebben gecreëerd welke de aanwezigheid van Liefde ontkennen, maar wij zijn altijd bij jullie en zenden jullie zoveel Liefde om jullie nog sterker te maken, om al jullie ervaringen in wijsheid om te zetten.

Met jullie laatste verwerking/opschoning is Moeder Aarde ook gereed om de lagere vibratie energie van haar lichaam los te laten en op deze manier zal zij jouw beweging naar jouw hogere realiteit groots ondersteunen. Zij voelt ook de energie van binnenuit omhoog gaan en dit wordt aan de oppervlakte ervaren, en wij zien haar lichaam stralen met schitterend puur Licht van jullie gezamenlijke Liefde. Voel de Eenheid met haar, omdat Zij onderdeel zal uitmaken van jullie realiteit totdat jullie allemaal zullen voelen dat het tijd is om jullie naar elders te verhuizen, en voor Haar om andere Zielen te verwelkomen om nieuwe ervaringen mee te delen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wens dat jullie allemaal een vredige gemoedstoestand ervaren, omdat je hart nu tot jullie allemaal spreekt en jullie de nodige informatie geeft voor jullie beweging naar het hogere. Vraag het je Hart omdat het de beste bron voor antwoorden is, omdat het alles heeft wat je voor dit moment moet weten, en de hoeveelheid informatie groeit gestaag, zo perfect op één lijn met de snelheid die je loopt of rent richting het Nieuwe.

Channeler: MADAD

Bron: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.nl/2013/11/english-salusa-19112013.html

Vertaling André

Advertenties